Programok pároknak – Izgalmas és felejthetetlen randevú programok Budapesten

Biztosan minden párnak okozott már problémát az, hogy kedvük lett volna egy kis kikapcsolódáshoz, csak éppen ötletük nem volt arra, hogy mit csináljanak. Különleges és izgalmas programok pároknak a következőkben, amivel garantáltan felejthetetlenné tehetitek a napotokat!

 

 

Programok pároknak Budapesten 1. ötlet: Romantikus vacsora egy különleges helyszínen

Az egyik legjobb program pároknak, egy romantikus vacsora, hiszen ilyenkor egy jót beszélgethetnek az asztalnál, finom ételek és italok társaságában. Ahhoz, hogy az este tökéletes legyen, meg kell találni a legjobb vacsorahelyszínt Budapesten. Éttermünk fővárosunk egyik legszebb részén, a Városligetben helyezkedik el, a gyönyörű környezet tehát adott a tökéletes estéhez.

A Városliget Café & Restaurant ablakaiból csodálatos a kilátás a Városligeti tóra és az egyik legromantikusabb várunkra, a Vajdahunyad várára. Éttermünk több részre tagolt, így a párok zavartalanul fogyaszthatnak el nálunk egy finom vacsorát. Ha szeretnél eltölteni egy kellemes estét egy csodálatos környezetben, nincs más dolgod, mint a dombra kattintva asztalt foglalni!

 

 

Programok pároknak Budapesten 2. ötlet: Hajókázással egybekötött városnézés a Dunán

A legtöbben ugyanazon az útvonalon megyünk a munkába vagy éppen az iskolába, így általában nincs időnk vagy éppen kedvünk ahhoz, hogy felfedezzük a várost, ahol élünk. Pedig nincs is annál jobb, amikor teljesen otthonodnak érzed a várost, ahol élsz, minden apró kis utcáját ismered, és szeretettel gondolsz vissza rá, ha esetleg elsodor innen az élet. Budapestet szinte lehetetlen tökéletesen kiismerni – vagy legalább is elég sok időbe telik -, hiszen ez a gyönyörű város mindig tartogat valami újdonságot számunkra. Tökéletes program lehet egy közös hajókázás a Dunán, hiszen ezzel egy új arcát ismerhetitek meg a fővárosnak.

 

 

Programok pároknak Budapesten 3. ötlet: Egy kis kikapcsolódás Budapest legjobb fürdőjében

A legtöbben szeretünk néha kiszakadni a mókuskerékből, a szürke, dolgos hétköznapokból. Nincs is ehhez jobb program, mint egy közös fürdőzés Budapest egyik legszebb és legjobb fürdőjében, a Széchenyi Gyógyfürdőben. A hatalmas komplexum területe 6220 négyzetméter, 15 beltéri medencével rendelkezik, valamint három kültéri medence is várja a vendégeket. A fürdőben gyógyászati és wellness szolgáltatások is igénybe vehetők, emellett szauna kondicionáló terem is a rendelkezésünkre áll. A Széchenyi Gyógyfürdőben rendszeresen kerülnek éjszakai fürdőzések is megrendezésre, melyeket különféle rendezvényekkel, programokkal kötnek össze.

 

Programok pároknak Budapesten 4. ötlet: Egy kellemes nap az Állatkertben

Az Állatkert egyszerűen megunhatatlan, így ha már jártatok ott, akkor sincs gond, hiszen mindig egy újabb arcát ismerhetjük meg ennek a különleges helynek. Sokan nem tudják, de a budapesti állatkert a világ egyik legrégebbi állatkertje, közel 150 éves múltra tekint vissza. Budapesten, a XIV. kerületben, a Városligetben található, területe 18,4 hektár. Folyamatos felújításokon esett át az évek során, 2003 és 2007 között pedig újra a régi pompájában láthatjuk az intézményt. Az állatkert tavaly ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját.