A DOM sátor mesés téli rendezvényhelyszín

Alkalmi jelleggel, egyedi felállítással.

Sátras rendezvényhelyszín Budapesten? Rendezvény szabadtéren, természetközelben – mégis fedett, fűtött helyen – ez a DOMUS sátor! Az táj szépsége, a romantikus környezet bármilyen jellegű rendezvénynek tökéletes otthont ad!

Sátras rendezvényhelyszín Budapest – Gyönyörű környezet a Városligetben

Az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak az olyan kültéri, sátras rendezvények, amelyek kompromisszum nélkül nyújtanak tökéletes helyszínt - hiszen egy jól megválasztott sátorral egy tökéletes átmenetet hozhatunk létre a szabadtéri rendezvények különleges hangulata és a beltéri biztonság között. A természet közelsége mellett a betéri kényelmi lehetőségeket is élvezhetjük.

Ebben az esetben is fontos azonban, hogy a sátor milyen környezetben helyezkedik el. A Városliget erre a célra tökéletes választás, hiszen a gyönyörű téli környezet, az érintetlen táj szépségét szinte csak itt élvezhetjük igazán a fővárosban. Az itt található DOMUS sátor egy igazán egyedi megoldás, ha rendezvényhelyszínről van szó, hiszen a csodálatos panoráma a Vajdahunyad várára igazán romantikus és különleges hangulatot biztosít a rendezvények számára.


A DOMUS sátor nem egy egyszerű sátor! Szabadtéri rendezvényhelyszín, kompromisszumok nélkül

A sátras rendezvényekről sokunknak a sörsátor-szerű megjelenés juthat először eszébe, pedig egyáltalán nem kell nélkülözni az eleganciát a szabadtéri rendezvények esetén sem. A DOMUS sátor éppen ezt kínálja: megjelenésében – a fényfestéstől függően – lehet akár elegáns, akár bohém stílusú is. A kupola és a merevítők alakja pedig összességében inkább hasonlít egy exkluzív, kreatív megjelenésű helyszínre mint egy sátorra!

Mégis: kompromisszumok nélkül élvezhetjük a sátrak előnyeit. Fedett, fűtött helyszínként szolgál, mégis természetközelben élvezheti a pompás kilátást a “falak” mögül. A belső elrendezés és dekoráció pedig már csak ízlés kérdése: romantikus hangulatú esküvő, vidám hangulatú party vagy éppen exkluzív hangulatú konferencia? Nincs akadály!

Ráadásul a rendezvény létszáma sem jelenthet akadályt, hiszen igényhez mérten a DOMUS sátor kérhető 29-564 nm-es nagyságban.


Sátras rendezvényhelyszín Budapest – Miért olyan különleges a DOM sátor?

Szinte bármilyen rendezvényről beszélünk a DOM tökéletes választás, hiszen a kupolaszerkezetek különböző eseményekhez felhasználhatók, így lehet belőlük kiváló esküvőhelyszín, születésnapi partyhelyszín, esetleg céges rendezvényhelyszín is. Egy ilyen sátor igazán különleges látványt nyújt, a fény effektusoknak köszönhetően, ráadásul gyorsan és könnyedén összeszerelhetők.

A sátrak esetében fontos, hogy ellenálljon a zord időjárási viszonyoknak is, ami a DOM sátornál nem okoz problémát. A kupolák különleges aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkező erős szerkezetek, ezért a fenntarthatóságuk garantált.


Sátras rendezvényhelyszín Budapest – A minőségi ételeket és italokat a Városliget Café & Restaurant biztosítja!

Megrendelőink számára a Városliget Café & Restaurant biztosítja az ételeket és italokat, amivel egyfajta terhet veszünk le az Ön válláról, hiszen erről már nem kell gondoskodnia. Éttermünk minőségi alapanyagokból készíti igazi gasztronómiai különlegességeit az Ön igényeinek megfelelően.

Amennyiben feleltette érdeklődésed helyszínünk, az alábbi form kitöltésével kérheted személyre szabott ajánlatunkat!

 

Ajánlatkérés


    Dátum*

    Vendégek száma* (min. 35 fő)

    Esemény típusa*