Szabadtéri esküvő mesés környezetben, a Városligetben

Szabadtéri esküvő helyszínt keresel Budapesten? Csodálatos, festői környezetben helyezkedik el a Városliget, ami tökéletes szabadtéri esküvő helyszín lehet! Ismerd meg a Városligetben rejlő lehetőségeket!

 

 

Szabadtéri esküvő a Városligetben, gyönyörű környezetben

Az esküvőnk az egyik legkülönlegesebb nap az életünkben, hiszen nincs is annál szebb dolog, mint amikor két ember örökre összeköti az életét. Ahhoz, hogy ez a nap tökéletes legyen, hónapokig tartó szervezés szükséges, minden egyes apró részletre kellő figyelmet kell fordítani. Talán az egyik legfontosabb dolog a szervezéssel kapcsolatban az a tökéletes helyszín megtalálása.

Manapság egyre nagyobb az igény a szabadtéri esküvő iránt, hiszen nincs is szebb egy olyan esküvőnél, aminek egy természetközeli helyszín ad otthont. Budapesten azonban egyáltalán nem olyan egyszerű megtalálni azt a helyszínt, ahol a természet közelsége fogad minket, mégis a belvárosban, könnyen megközelíthető helyszín található.

 

Milyen egy tökéletes szabadtéri esküvő helyszín?

Egyre nagyobb a divatja a szabadtéri esküvőnek, hiszen ki akarná a szép időben négy fal közé zárni az esküvőjét? Azonban van néhány fontos tényező, amire  érdemes odafigyelni egy szabadtéri esküvő kapcsán.

Az egyik legfontosabb elvárás egy szabadtéri esküvő helyszínnél az, hogy csendes, nyugodt környezetben helyezkedjen el, hiszen nem túl kellemes ha az autók zaja megzavarja az esküvő meghitt hangulatát. A Városliget Budapest egyik legszebb része, így ez a helyszín tökéletes otthont adhat egy különleges, szabadtéri esküvőnek.

Budapest ezen része a főváros központjában helyezkedik el, mégis csendes, nyugodt környezetet biztosít a szabadtéri esküvő számára. Tömegközlekedéssel és autóval is könnyedén megközelíthető, ráadásul parkolási lehetőség is van a helyszín közvetlen környezetében.

 

 

Szabadtéri esküvő helyszín: stég a tavon

A legtöbben a szabadtéri esküvővel kapcsolatban attól félnek, hogy esetleg rossz lesz az időjárás az adott napon, ami az egész esküvőt tönkreteheti. Érdemes így egy olyan helyszínt választani, aminek szabadtéri és beltéri része is van, így nem kell attól félni, hogy bármi gond adódhat az esküvőn.

Ha szeretnétek az esküvői ceremóniát egy igazán különleges szabadtéri esküvő keretein belül megtartani, a legjobb választás a városligeti tóra épített stég! Innen mesés kilátás nyílik a Vajdahunyad várára, ez pedig megadja a tökéletes, romantikus hangulatot az eseménynek.

A stéget a pár által kiválasztott teremtől függetlenül építjük fel kérésre, de célszerű olyan termekkel együtt választani ezt az opciót, melyek kapcsolódnak a sétányhoz, így a vendégsereg könnyedén mozoghat a két helyszín között.

Egy szabadtéri esküvőn is elengedhetetlenek a finom ételek, a minőségi italok, valamint a profi, udvarias felszolgálás. Szakképzett személyzetünk biztosítja a tökéletes vendéglátást, a finom, minőségi alapanyagokból készült ételekről pedig a Városliget Café & Restaurant biztosítja.

Az esküvőt nem csupán a tökéletes hangulat, a gyönyörű környezet, hanem a gasztronómiai különlegességek is igazán felejthetetlenné teszik.

 

Szabadtéri esküvő tippek, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen

 

1.Szabadtéri esküvő tipp: a dekoráció legyen egyszerű!

Egy szabadtéri esküvő esetében a dekoráció is fontos, viszont inkább az egyszerűségre érdemes törekedni, hiszen a természet adta lehetőségek csodálatos dekorációként működnek önmagukban is. A díszek egyszerűek és tartósak legyenek, olyan virágokat válassz, melyeknek nem okoz gondot az erős napfény vagy esetleg a szél, vagy eső sem.

 

2.Szabadtéri esküvő tipp: készítsd fel a Vendégeket a szabadtéri esküvőre!

Érdemes előre szólni a Vendégeknek is, hogy az esküvő szabadtéri esküvő lesz, hiszen erre nem csak az ifjú párnak, hanem nekik is fel kell készülniük. Lehet, hogy ilyenkor inkább egy kényelmesebb ruhát vagy cipőt fognak választani, hogy ne feszengjenek a szabadtéri esküvőn.

 

3.Szabadtéri esküvői tipp: a tökéletes időpont

A szabadtéri időpont esetében nagyon fontos a megfelelő időpont kiválasztása. Gondolni kell az időjárásra is, de mivel ezt nem tudjuk irányítani, így érdemes egy kicsit a korábbi évek statisztikáit átnézni, és persze pozitívan kell gondolkozni erről a napról, bízni kell abban, hogy minden jól fog alakulni. A szertartást nem érdemes 11 és 15 óra között megtartani, hiszen ez nyáron egy túlságosan meleg időpont lehet.

 

4.Szabadtéri esküvő tipp: ügyelj a kényelmedre!

A szabadtéri esküvők esetében a menyasszony és a vőlegény is jobb, ha lazább ruhát választanak, hiszen így sokkal kényelmesebben fogják érezni magukat. Nem kell magassarkúban feszengnie a menyasszonynak, élvezzétek a szabadságot!

 

Ha ti is úgy döntenétek, hogy egy igazán gyönyörű szabadtéri esküvő keretein belül kötnétek össze az életeteket, kérj személyre szabott ajánlatot ide kattintva!