Téli esküvő Budapesten – jégvirágos romantika a Városliget legszebb rendezvényhelyszínein!

 

A romantikára vágyóknak, a mesebeli téli  hangulat kedvelőinek, a Műjégpálya egyedülálló panorámájával, különleges téli atmoszférájával egészen egyedi élményt nyújt az ifjú pár és vendégei számára.

A téli korcsolyapálya, a Vajdahunyad vára, a hófödte táj és a meghitt belső terek utánozhatatlan romantikával rendelkeznek. Mind az emeleti Díszterem stílusa, mind pedig az étterem egyedi hangulata tökéletesen illik a téli táj pompájához.

Ábrándos hóesésben, jeges környezetben a Vár előterében, mesés szertartás keretében örökíthetik meg életük nagy napját!

A tél szerelmeseinek január és február hónapban ajándék esküvői tortával kedveskedünk. Elkészítjük álmai ízeit roppanós köntösbe burkolva!

 

Téli esküvő Budapesten – már hazánkban is népszerű a jégvirágos esküvő! Miért a Városliget?

Ha esküvőről beszélünk, a legtöbben a tavaszi, nyári hónapokra gondolnak első körben. Nem is csoda, hiszen hazánkban csak nemrég lett népszerű a téli esküvők szervezése! Ezen különleges alkalmaknak a téli időszak, a jégvirágos fák és a havas táj nagyon különleges köntöst adhat, amellyel életre szóló élménnyé varázsolhat esküvőd a vendégek számára is.

Természetesen ahhoz, hogy a téli esküvő valóban káprázatos lehessen, a helyszínválasztásnál különösképpen oda kell figyelni a természetes környezetre. Az olyan nagyvárosokban mint Budapest, kevés olyan helyszínt találunk, ahol a havas táj érintetlen marad – és a környezet valóban meseszerűvé varázsolja a nagy napot. A Városliget azonban tökéletes helyszínt biztosíthat téli esküvődnek is – a Műjégpálya rendkívüli hangulata és az évszázados fák  olyan atmoszférát teremtenek, amit biztosan nem felejtetek el!

 

Téli esküvő Budapesten – a téli esküvők előnyei, lehetőségei

A hűvös időjárás és a természeti kincsek számos lehetőséget tartogatnak – amelyek segítségével Nektek lehet a legkülönlegesebb esküvőtök! A teljesség igénye nélkül foglaltunk össze néhány ötletet, tippet számodra.

Téli dekoráció – esküvő, jégvirágokba borulva…

A környezet hóba és jégbe borulva önmagában is magával ragad, de a dekorációt is átértelmezhetjük az év ezen szakaszában. A hópelyhek, a tobozok és a rusztikus hangulató, hófödte faágak már a meghívót is különlegessé teszik – a terem dekorációjáról nem is beszélve! A hó és a jég, valamint a dekoráció elegáns, ezüstös csillogása exkluzív hatást kelt anélkül, hogy a romantikát nélkülöznünk kellene a luxus kedvéért…

 

 

A téli esküvők legszebb résztvevői: a jégszobrok és a tél királynője – a menyasszony!

A csodálatos jégszobrok már régóta kedvelt kiegészítői az esküvőknek – a téli rendezvények pedig erre különösképp alkalmasak! Hát még ha a hófödte tájon megjelenik a hófehér ruhába bújt, káprázatos menyasszony…

 

Téli ízek – különleges esküvői fogások és italok a téli esküvőkön!

A nyári hőségben az esküvői vacsorán is egészen más fogások kerülnek terítékre, hiszen szezonálisan ilyenkor a hidegtálak, a saláták és a nyárias ízek dominálnak. Télen a vendéglátás is tartogat különlegességeket – előkerülhetnek a gazdag ízek, a forró krémlevesek és csokilávás sütemények!

Ezzel együtt természetesen az italkínálat is változhat: a forró italok alkoholos és aloholmentes változatban is különleges hangulatot teremtenek esküvődön.

 

Korcsolyázás az esküvőn? A téli esküvők különleges élményeket tartogatnak!

Ha szeretnéd valami különleges programmal meglepni vendégeid, télen akár korcsolyázni is meginvitálhatod őket! A Vajdahunyad várának árnyékában a Műjégpálya erre nagyszerű lehetőséget biztosít – és rendezvényhelyszíneink az épületben, a pályához közel várják a melegedni vágyókat.