Különleges tóparti esküvői helyszínek a Városligetben

A tóparti esküvői helyszínek az utóbbi években fénykorukat élik, hiszen egyre többen kezdik felismerni, hogy milyen remek lehetőségek rejlenek a vízközeli esküvőhelyszínekben. Nincs is romantikusabb annál, mint egy gyönyörű tó szomszédságában kimondani a boldogító igent. A Városliget egyedi lehetőségeket biztosít azoknak a pároknak, akik a hamisítatlan romantikát jelenítenék meg az esküvőjükön, egy tóparti esküvői helyszín segítségével!

 

 

A tóparti esküvői helyszínekben rejlő lehetőségek

A tökéletes esküvői helyszínt keresed? Akkor minden bizonnyal gratulálhatunk, ugyanis éppen készülsz belevágni életed legszebb kalandjába, a házasságba, melynek első állomása az esküvő – illetve az ezt megelőző szervezés. Miután kiválasztottad az esküvő dátumát, meghatároztad a létszámot, valószínűleg készen állsz arra, hogy belevesd magad a tökéletes esküvői helyszín keresésébe. A megfelelő helyszín megtalálása egy meglehetősen nehéz feladat, azonban minden belefektetett idő és energia megtérül, amikor ott állsz a tökéletes helyszínen, ami egyedivé varázsolja esküvődet. Minden menyasszony olyan helyszínt szeretne, ahova belépve a násznépnek leesik az álla, de meg kell győződnie az arának arról is, hogy az adott helyszín kényelmes minden résztvevő számára.

Egy tóparti esküvői helyszín romantikus és tökéletes hely az ünnepség megrendezéséhez, hiszen izgalmas lehetőséget biztosít azoknak a pároknak, akik elszakadnának a megszokott esküvőktől, és egy gyönyörű, felejthetetlen helyszínre vágynak. A vízparti esküvőknek számos előnye van a beltéri helyszínekkel szemben, hiszen egyedülálló hátteret biztosít a menyegző számára, emellett a tó melletti szertartások igazán izgalmas vizuális élményt nyújtanak mind a fényképek készítésekor, mind a vendégek számára, és széles választékot kínálnak az esküvői téma, a dekoráció terén is. A tó elhelyezkedése inspirációk széles választékát kínálja a pár számára.

 

Tóparti esküvői helyszínek a Városligeti tó szomszédságában

Budapesten igen nehéz olyan helyszínt találni, ahol a tó és a táj szépsége színesíti a helyszínt, könnyen megközelíthető, mégis távol esik a város zajától. A Városliget Budapest szívében, mégis egy nyugodt, zavartalan környezetben várja az ifjú párt és a násznépet, ahol a Városligeti tó mellett, vagy éppen a tóra épült stégen is kimondhatjátok a boldogító igent.

Mi, a Városliget Rendezvény munkatársai tudjuk, hogy a tökéletes esküvő mindenkinek mást jelent, így örömmel fogadjuk az egyedi ötleteket a helyszínnel, illetve az esküvő lebonyolításával kapcsolatban. Amennyiben egy tóparti esküvői helyszínen képzeltétek el az esküvőtöket, nincs más dolgotok, mint a lenti form kitöltésével személyre szabott ajánlatot kérni tőlünk – vagy a sablon ajánlatunk letöltésével tájékozódni árainkról.

 

A legszebb tóparti esküvői helyszín: stég a Városligeti tavon

A tóparti esküvői helyszínt kereső pároknak ajánljunk a Városligeti tóra épített stéget, mint esküvőhelyszínt! A tóra épített stég kiváló helyszíne lehet egy romantikus szertartásnak, hiszen mesés kilátás nyílik a stégről a parkosított területre, a Vajdahunyad várára. A stéget a pár által kiválasztott teremtől függetlenül építjük fel, de célszerű olyan termet választani, ami kapcsolódik a sétányhoz, így a násznép könnyen mozoghat a két helyszín között.

 

A tóparti esküvői helyszín nyújtotta lehetőségek és a beltéri helyszín előnyeinek egyesítése

Bár a tóparti esküvő valóban páratlan hangulatot és hátteret biztosít a Nagy Napnak, a szabadtéri helyszínnel kapcsolatban mindenképp érdemes eső-tervvel is készülni arra az esetre, ha az időjárás rosszra fordulna. Az időjárást nem tudjuk befolyásolni, azonban ez nem jelenti azt, hogy a bizonytalanság miatt le kellene mondani a tóparti esküvő adta fantasztikus lehetőségekről. Az aggódó aráknak egyedi megoldással tudunk szolgálni, hiszen a stég összevonható egyik legszebb és legkedveltebb rendezvényhelyszínünkkel, a Díszteremmel!

A Díszterem számos mesés esküvőnek adott már otthont, a klasszikus elegancia képviselőjeként. A teremből csodálatos panoráma tárul a vendégek elé, hiszen az ablakon kitekintve a Vajdahunyad vára, illetve a Városligeti tó kápráztatja el az esküvő meghívottjait. A Díszterem otthont adhat az esküvői vacsorának is, az itt felszolgált ételekről és italokról a Városliget Café & Restaurant gondoskodik, így a vendégek nem csupán különleges pillanatokkal, de gasztronómiai élményekkel is gazdagodnak.