Vezetőség

Szabó Ákos – Holdingvezető
Az Eventrend Holding más egységei mellett 2011 óta van lehetőségem ebben a megújult, gyönyörű történelmi környezetben, vendéglátás biztosítására a legkülönfélébb módokon. Ekkor fejeződött be ugyanis a Városligeti Műjég pálya és épületegyüttes rekonstrukciója, és sokunk örömére ekkor újra megnyílt a „Műjég”.
Kezdetektől fogva üzemeltettük a Téli közönségkorcsolya büféket, illetve a nyár folyamán a Csónakázótó partján a Tóterasz Kávézót. Így egész évben biztosíthattuk a kiszolgálást, a kikapcsolódásra, sportolásra vágyó vendégeinknek.
Európa legrégebbi és legnagyobb területű, ma is működő 12.000 m2-es szabadtéri jégpályája mellett nyáron a 38.000 m2-es Csónakázótó területén lehetőségünk volt több kiemelkedő tömegrendezvény lebonyolítására.
Mindenkinek, akit csak ismerek van egy vagy több kedves emléke a „Műjégről”, így nagyon megtisztelő volt a feladat, hogy cégcsoportunkkal kialakíthattuk a „boldog békeidőket” idéző éttermünket, a Városliget Cafet.
Nagy öröm és büszkeség ilyen különleges környezetben dolgozni, fejleszteni a csapatunkat, az éttermet. Ezt a boldog élményt kívánom átadni minden kedves vendégünknek.

Fodor Máté – Ügyvezető igazgató
2014 év elején csatlakozott a Városliget Café & Restaurant csapatához, mint beugrós felszolgáló, ami csupán heti 1-2 nap alkalmi munkát jelentett számára, majd nyár elején az állandó csapat tagjává vált, felszolgálói, később pályafőnöki pozíciót betöltve. Nagyszerű munkamoráljának köszönhetően 2017 tavaszán alig 4 év alatt beugrós felszolgálóból üzletvezető-helyettesi pályára állt, mellyel párhuzamosan sikeresen végezte egyetemi tanulmányait. 2018 őszén a cégcsoport üzletigazgatói képzésére pályázott sikeresen, elvégzése után az egység üzletigazgatói pozícióját vehette át. Jelenleg a cégcsoport ügyvezetői képzését sikeresen elvégezve, már a teljes projektet igazgatja. Időközben egyetemi diplomát szerzett és családot alapított.
Étterem

Magicz Ildikó,
Étteremvezető
2022-ben csatlakozott a Városliget Cafe & Restaurant csapatához rendezvényszervezőként, majd 2023 májusától üzletvezető-helyettesként folytatta a munkáját. Az első, rendezvényekkel töltött év lehetővé tette, hogy termeink minden sarkát maximálisan kiismerje, olyan munkafolyamatokat és összefüggéseket sajátítson el, amelyek jelentősen hozzájárulnak jelenlegi munkája sikerességéhez. Az étteremvezetői pozíciót 2024 májusától tölti be, így aktívan részt vesz nem csak az operatív, de stratégiai jellegű munkában is.
„Célom, hogy akár á la carte, akár rendezvényen érkezik hozzánk a kedves vendég, a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani egy kellemes, otthonos környezetben. Szerencsére ebben kiváló csapattal működhetek együtt, amiért minden nap hálás vagyok.”

Majtán Mercédesz –
Étteremvezető-helyettes
2024 márciusában lépett be a Városliget Café csapatába. Vendéglátós tapasztalatai 2015-ig nyúlnak vissza, előbb vidéki éttermekben, majd külföldön építette a karrierjét. Dolgozott Skóciában, majd folyami hajókon, itthon a Matild Palota kávézójának nyitásakor is jelen volt. A neszmélyi Hilltop Borbirtok borkóstolóit vezette, gondoskodva a céges rendezvények, élményszüret és esküvők lebonyolításáról.
„Minden pozíciót kipróbáltam a vendéglátásban, de vidám és energikus személyiségem mindig is jobban szerette a vendégekkel való kapcsolatteremtést. A legkedvesebb dolog számomra az egész vendéglátásban az, hogy minden asztalnál más-más nemzetiségű és személyiségű emberrel lehet találkozni, akiknek kiváló magyar gasztronómiánk és vendéglátásunk értékeit személyesen tudom átadni.
„Célom a Városliget Café & Restaurantban, hogy széleskörű nemzetközi tapasztalataimat megoszthassam itthon, a csapatommal, folyamatosan fejlesztve vendégeink nálunk szerzett élményeit.”
Sales

Kata Szilárd –
Értékesítési igazgató
2012 év márciusában csatlakozott a Városliget Café & Restaurant csapatához, mint a Szaft Romkocsma üzletvezetője, még ugyanabban az évben került át a rendezvényosztályhoz. A ranglétrát végig járva érkezett meg mostani pozíciójába, mint Rendezvényigazgató. Számára elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezért a cégcsoport képzésein aktívan részt vesz.
Kiemelten fontos számára az ügyfélélmény, amit mindig szem előtt tart, és munkatársaival is betartat. Mindig csapatban, közösségben gondolkodik.
Mottója:
„Egyedül semmi nem megy! Igaz ez a munkára és a magánéletre is. Kellenek a társak, és nagyon nem mindegy, hogy az ember kikkel dolgozik együtt, kiket választ maga mellé.”
Szenvedélye a családja, és a sport.

Mocsnik Laura –
Juniur rendezvényszervező
„16 évesen kezdtem a vendéglátóiparban dolgozni szakmai gyakorlatom keretében, vendéglátásszervezői tanulmányaim részeként. Az évek során a vendéglátásban számos különböző területen kipróbáltam magam: dolgoztam felszolgálóként, pultosként, segítettem cukrászoknak sütemények készítésében, valamint később részt vettem új vendéglátóegység kialakításában is.
Felfedeztem, hogy különösen vonz a vendéglátás kreatív oldala, ezért fejlesztettem grafikai készségeimet is. A vendéglátás sokszínűsége folyamatosan újabb és újabb kihívások elé állított, ezért mindig törekedtem arra, hogy tovább bővítsem tapasztalataimat.
2023 júliusában csatlakoztam a Városliget Café csapatához éttermi asszisztensként. Itt is folyamatosan tanulok, és szakmai tudásomat nap mint nap gyarapítom. Külön öröm számomra, hogy lehetőséget kaptam egy régi álmom megvalósítására is, ugyanis csatlakozhattam a rendezvényszervező csapatba.
Rendezvényszervezőként szeretek az emberekkel kommunikálni, mert hiszek abban, hogy a sikeres rendezvény alapja a jó kapcsolattartás. Munkám során mindig arra törekszem, hogy az elképzelt rendezvényt a lehető legjobban megvalósítsam, figyelembe véve minden apró részletet és igényt. Az a célom, hogy minden esemény egyedi és emlékezetes legyen, tükrözve a megrendelő elképzeléseit.”

Bátori Ákos –
Rendezvényszervező
„2021 szeptembere óta dolgozom a Városliget Caféban rendezvényszervező-értékesítőként. Már a főiskolai szakmai gyakorlatomat is a rendezvények világában töltöttem, és azóta is ezen a területen tevékenykedem, nemcsak a munkámban, hanem sokszor a szabadidőmben is.
Az elmúlt évek során számos különböző típusú rendezvényt szerveztem, beleértve esküvőket, céges rendezvényeket, kulturális eseményeket. Minden alkalommal arra törekszem, hogy a vendégek maradandó élményekkel gazdagodjanak, és az események zökkenőmentesen, a legmagasabb színvonalon valósuljanak meg.
Fontosnak tartom a kollégákkal való jó kapcsolat ápolását, hiszen egy rendezvény csapatmunka, és minden részfeladat ugyanolyan fontos, egyedül senki nem tudná csinálni. Egy összetartó és jól együttműködő csapat nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a rendezvények sikeresek legyenek, és minden részletre odafigyeljünk.
Hiszem, hogy minden rendezvény egy lehetőség, hogy tanuljak és fejlődjek, mindegy, milyen régóta vagyok a szakmában, és örömmel várom a jövőbeni kihívásokat, hogy továbbra is maradandó élményeket nyújthassak a vendégek számára a Városliget Café & Restaurant csapatával."

Sóvágó Éva –
Junior rendezvényszervező
„2023 szeptemberében kerültem a Városliget Café & Restaurant csapatához rendezvényszervező gyakornokként. Mindig is szerettem a rendezvényszervezést és annak folyamatát, ezért amikor a BGE-n negyedéves hallgatóként a szakmai gyakorlati helyről kellett dönteni, ide jelentkeztem. Az öt hónapos gyakorlat letöltése után nem volt kérdés számomra, hogy maradni szeretnék a cégnél.
A pályafutásom során az élet több területén is kipróbáltam magam, amelyek mind hozzájárultak a szakmai tapasztalataim bővítéséhez. Korábban recepciósként dolgoztam, amely fejlesztette a kommunikációs és problémamegoldó készségeimet. Később felszolgálóként is dolgoztam Görögországban, ahol nemcsak a vendéglátás iránti szeretetem erősödött meg, hanem a nemzetközi munkakörnyezetben is szerezhettem tapasztalatokat. Munkámban és személyes életemben egyaránt a precizitás, a kitartás és az emberekkel való harmonikus együttműködés vezérel. Szívesen veszek részt új projektekben és nézek szembe kihívásokkal, mert hiszem, hogy minden tapasztalat hozzájárul a személyes és szakmai előmenetelemhez."

Hahn Zsófia –
Rendezvényszervező
„2021 nyarától dolgozom a Városliget Café & Restaurant rendezvényszervezőjeként, értékesítőjeként. Már kiskorom óta rendezvényszervező szerettem volna lenni, de a Covid miatt szinte lehetetlen volt elhelyezkedni ebben a szakmában. De aztán jött egy reménysugár, adódott itt egy lehetőség itt, amiért nagyon hálás vagyok!
Hiszek abban, hogy erről a szakmáról és a vendéglátásról
egy életen át lehet újat tanulni, én is nagy személyiségfejlődésen mentem keresztül. A mindennapi feladataim mellett mentorként is számíthatnak rám az új kollégák.
Munkám során fontosnak tartom a nyitottságot és a rugalmasságot, hogy a megrendelő ki nem mondott elképzeléseinek is eleget tudjak tenni. Nagyon izgalmas végigkísérni, ahogy a sok előkészítésből, egyeztetésekből, háttérmunkálatokból miként alakul ki maga a rendezvény. A kollégákkal és az ügyféllel való szoros együttműködés a sikeresség kulcsa!"
Konyha

Dobosy József –
Chef
Chefünket, Dobosy Józsefet szakmájának szeretete anno nagymamája konyhájában érintette meg elsőként. A családi otthonban olyan fogásokat tanult el, amelyet máshol talán nem is lehet: már ekkor a tésztakészítés mikéntjét tartotta az egyik legizgalmasabb dolognak – persze amellett, hogy hogy lehetne elcsenni egy-két csipetet a nyers tésztából.
A családi hagyományok megteremtették az alapot, amelyet a későbbiek során karrierjében használt fel. A gyermekkor nagyszerű emlékei és tudása mellett 1983-tól az akkor nyolcadik osztályos József a Gellért Szállóban sajátíthatta el a szakma fogásait. Séf mesterei kiváló szakemberek voltak – akik a lelkes ifjoncot milliónyi apró trükkre tanították meg.
1989-ben egy egészen más világot ismert meg Németországban, ahol tehetségét kibontakoztathatta. Emellett több országban kamatoztatta tudását Európán belül – és Ázsiában is. A kihívások itthon sem értek véget, ugyanis nálunk, a Városliget Café & Restaurant anno 1895-ben is magasak az elvárások – hiszen számunkra csak a tökéletesen elégedett vendég a jó vendég!