Elegáns, romantikus, exkluzív rendezvényhelyszín

A Műjégpálya patinás épületében lévő, eredeti pompáját megőrző Díszterem tökéletes választás olyan elegáns hangulatú eseményekre, esküvőkre és céges rendezvényekre, de akár kisebb konfernciára, workshopokra vagy kis privát vacsorákra, amelyeknél követelmény az exkluzív megjelenés.

A Díszterem adottságai:

Alapterület: 223 m2 (5,5 méter széles, 37 méter hosszú)
Konferencia: 150 fő
Állófogadás: 200 fő
Ültetett állófogadás: 120 fő büféasztallal és kerek asztalokkal, 150 fő büféasztallal és táblaasztalokkal
Ültetett díszétkeztetés: 150 kerek asztalokkal, 170 fő táblaasztalokkal
Rendelkezésre álló időszak: egész évben

A Városligeti Műjégpálya aulájából nyíló, eredeti pompájában tündöklő Díszterem kiváló helyszíne esküvőknek, céges eseményeknek, sajtótájékoztatóknak, évzáróknak, a karácsony vagy egyéb jeles napok eseményeinek, születésnapoknak, évfordulóknak. A külön bejárattal rendelkező, nagy befogadóképességű terem egyszerre akár 150 fő is helyet tud foglalni, de az Aulával együtt 250 fős állófogadások is megvalósíthatóak. Konferencia esetén 150 szék helyezhető el kényelmesen, vendéglátás kiszolgálás mellett. Oszthatósága miatt kis workshopok, kiállítások számára is alkalmas.

A Díszteremnek otthont adó Korcsolyacsarnok 1895-ben Francsek Imre tervei alapján épült neobarokk stílusban. Az épület felújítása óta végre megint eredeti pompájában tündököl. Innen is páratlan panoráma nyílik a Vajdahunyadvárra és a tóra. Régen itt tartották a Korcsolyázó Egylet híres báljait, amelyek bevételét a pálya fenntartására és fejlesztésére fordították.

Napjainkban is főként bálok, esküvők és elegáns ünnepségek szervezésére ajánljuk ezt a termet, hiszen emelkedett hangulata, elrendezési lehetőségei számtalan rendezvénytípushoz nyújt tökéletes helyszínt!

Két hosszú asztalos elrendezés

Körasztalos elrendezés

Ajánlatkérés


    Dátum*

    Vendégek száma* (min. 35 fő)

    Esemény típusa*