1Hogyan érhető el legkönnyebben a helyszín?

A Városligeti Műjégpálya minden járművel jól megközelíthető.

GPS koordináták: 47.5138969 / 19.0801155

Több busz- (20E, 30, 30A), troli- (75, 79) és metróvonal (M1) halad a közelben.

A gépkocsival érkezők az utcában, és - a Felvonulási tér átalakítása alatt – a környező utcákban hét közben díj ellenében parkolhatnak.

https://www.zugloiparkolas.hu/parkolasi-zonak-2-2/

A rendezvények vendégei számára a 2017-es téli időszakban volt lehetőség a Tómederben történő parkolásra alkalmi díjazással. 2018. évre vonatkozóan még nincs információ.

2Hogyan helyezkednek el az épületben a termek és mely teremhez kapcsolódik terasz?

A Városligeti Műjégpálya főbejárata felől az Aulába érkezünk , mely a Díszterembe vezet. A díszterem igyénybevételekor ezen a bejáraton keresztül érkeznek a vendégek. A Díszterem nem rendelkezik a Tó / jégpálya felé néző terasszal.

Az Aulából érhető el a Tó mellett található földszinti Csatoló terem, melynek sétány kapcsolata van, illetve a stéghez is vezet. A csatoló terem a sétány felől is megközelíthető. Javasoljuk az északi kapu felőli bejáratot, mely a Hősök tere, illetve a híd felől érhető el.

A Díszterem déli irányban kapcsolódik a Városliget Caféhoz, mely együttesen kitűnő nagyobb létszámú (300-400 fő) események vendéglátására is. A Városliget Café & Restaurant saját feljáróval rendelkezik az épület jobb oldalán található teraszról. A teraszról lehet gyönyörködni a Hősök terére néző csodás belvárosi hangulatban.

Az étterem része a Törley terem, mely kis létszámú eseményekre tökéletes alkalmas és saját kijárattal rendelkezik a terasz hátsó részéhez. A terasz kialakítás hátsó része esküvői szertartások színhelye is lehet. Közkedvelt a nyári időszakban a grill partik és kültéri fogadások számára.

A Hoki Múzeum a műjégpálya melletti kis terem, az épület földszintjének északi részén, közvetlenül a sétányról nyílik. Nyári szezonban a Tóterasz vendéglátóhely teraszos kialakítása vehető igénybe.

3Mekkora a stég kapacitása?

A stég 80 nm-es méretű, a sétány középső részén kerül kialakításra. Berendezése minden esetben egyedi. Akár állófogadásra alkalmas könyöklőkkel, szertartáshoz kényelmes székekkel (kb. 50 fő részére), vagy lounge hangulathoz kanapékkal, babzsák fotelekkel.

4Milyen egyéb kapcsolódó költségei vannak egy esemény megrendezésének?

A terem használati díjain kívül a biztonsági őrség kötelező eleme a rendezvénynek, ezzel megkönnyítve a vendégek tájékozódását és külső vendégek bejutását a helyszínre.

Mosdó ügyelet kérhető az esemény teljes időtartamára.

A Városliget Café és teraszának bútorai természetesen minden esetben rendelkezésre állnak az eseményre. Ezen túl a kért bútorok külső beszállítótól bérelhetők. A műjégpálya termei nem rendelkeznek bútorokkal és technikával, egyedi berendezés és technika bérelhető.

5Ha tetszik a helyszín, mi a következő lépés? Hogyan történik a fizetés?

Szerződéskötés menete:

  1. Elfogadott ajánlat esetén ISO-szabványnak megfelelő megrendelőt küldünk el, kitöltve az adott eseményre vonatkozóan
  2. Az aláírt, és lepecsételt megrendelőt szíveskedjenek visszaküldeni eredeti példányban postai úton, illetve elektronikus változatban
  3. A megrendelőben szerepel az előlegfizetési kötelezettség, melynek összege a szerződés szerinti rendezvényforgalom 75 %-a. Külföldi Partner esetén az előleg mértéke: 100 %.
  4. A kifizetett összegről az Áfa-törvény szerint előlegszámlát állítunk ki, a tényleges megrendelés összege a végszámlán kerül konkretizálásra. A fizetés történhet banki átutalással és készpénzes befizetéssel.
  5. A végszámlát a rendezvény napját követő 2 munkanapon belül kiállítjuk, melynek fizetési határideje 8 nap. A kiajánlott árak tartalmazzák az 5 illetve a 27%-os ÁFA összegét!
6Mikor megadni a végleges vendéglétszámot?

A vendégek létszámát legkésőbb 3 munkanappal az esemény előtt szükséges véglegesíteni.

A szerződött létszámhoz képest 10 %-os eltérés az ajánlati ár változását vonhatja maga után.