Mit nyújtunk a dolgozóknak?

 • Egész éves állandó és stabil jövedelmet 8 órás tényleges bejelentéssel.
 • Fizetett szabadságot
 • Igényes, méretre készített munkaruhát.
 • Ingyenes személyzeti étkezést.
 • Az Eventrend cégcsoport vendéglátó egységeiben 50 % -os dolgozói kedvezményes fogyasztást.
 • Cégcsoportos belső képzések általi folyamatos fejlődési lehetőséget
 • Hosszú távú karriert és előrelépési lehetőséget
 • Rugalmas munkabeosztást
 • Félév dolgozója választás nyertesének értékes élményeket
 • Csapatépítő programokat
 • Évi két alkalommal személyzeti bulit tartunk éttermünkben

Sikertörténetek

Fodor Máté, üzletigazgató

Máté 2014-ben csatlakozott csapatunkhoz, mint beugrós felszolgáló, ami csupán heti 1-2 nap alkalmi munkát jelentett számára. 2015 elején aztán állandó csapatunk tagjává vált, felszolgálói pozíciót betöltve.

Köszönhetően cégcsoportunk rugalmas és teljesítményközpontú vezetőségének, valamint természetesen Máté nagyszerű munkamoráljának, alig 4 év alatt beugrós felszolgálóból üzletvezetői pályára állhatott – amelyre akár Neked is lehetőséged van!

Vezetőségünk nagy hangsúlyt fektet a fejlődésre, az oktatásra – többek között belsős tanfolyamokon keretében nyújt lehetőséget a kollégáknak az előre lépésre. Ennek köszönhetően Máté pályafőnöki előléptetése után is zavartalanul folytathatta főiskolai tanulmányait, ezzel a saját, és a cég sikereit is támogatva.

2017 tavaszán lehetőséget kapott az üzletvezető-helyettesi pozíció betöltésére, ahol teljes mértékben beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

2018 őszén a cégcsoport üzletigazgatói képzésére pályázott sikeresen, melynek elvégzése után az egység üzletigazgatói pozícióját vehette át.

Időközben egyetemi diplomát szerzett és családot alapított.

Történetünk

2013 augusztusában nyitotta meg kapuit a Városliget Cafe a Fővárosi Műjégpálya felújított épületében az Eventrend cégcsoport tagjaként. Éttermünk a kezdeti nehézségek után töretlen fejlődésnek indult, melynek köszönhetően ma már büszkén kijelenthetjük, hogy Budapest meghatározó vendéglátó egységei közé tartozunk. Ez idő alatt számos szakmai elismerést sikerült besöpörnünk, képviselve a hagyományos magyar polgári konyha értékeit modern köntösben tálalva.

Értékeink

Mélyen hiszünk abban, hogy a sikeresség alapköve egy jól felépített csapat, ahol egyformán fontos minden munkatárs munkájának hozzáadott értéke, pozíciótól függetlenül.

Hiszünk továbbá abban is, hogy a munkahelyen eltöltött idő lehet jó hangulatú, vidámsággal teli, ahová örömmel jár be az ember dolgozni. Éppen ezért igyekszünk minden kollégának megtalálni a személyiségéhez passzoló munkakört. A cég jövőjét a folyamatos fejlődésben látjuk, ennek érdekében a lojális és tehetséges munkatársainkat magas színvonalú belső képzéseinkre delegáljuk.

Miért jó nálunk dolgozni?

Mert a vendégeink mellett számunkra kiemelten fontosak a munkatársaink. Úgy gondoljuk, hogy a vendéglátásban is létezik munka-magánélet egyensúly, munkatársaink beosztását ennek alapján tervezzük.

Nem szakmai zseniket keresünk, sokkal inkább egyfajta közvetlen és gondoskodó kedvességgel bíró munkatársakat, akik képesek vendégeink elvárásai felett teljesíteni e téren.

Mert egy fiatalos, lendületes és fejlődni vágyó csapat tagja lehetsz, ahol ha kitartó vagy és folyamatosan képzed magad, akár felsővezető is válhat belőled belátható időn belül.

Onboarding programunk keretében odafigyelünk rád, már amikor a weboldalunkat böngészed, interjúra jelentkezel és amikor ténylegesen csapattag leszel, képzett mentorok segítik a beilleszkedésedet.