Céges party helyszín – Bemutatjuk a Városligetben rejlő lehetőségeket!

Céges party helyszín Budapesten? A Városliget a legjobb választás! Bemutatjuk a TóPart Budapest komplexumában rejlő lehetőségeket, különleges helyszíneinket!

 

 

A különböző csapatépítő programok, céges évzáró vagy évnyitó rendezvények együtt ünneplése sokkal közelebb hozza egymáshoz a cég munkatársait, ezzel oldottabb lesz közöttük a hangulat, jobb lesz köztük a kommunikáció, így a hatékony munkavégzés is garantált. Ahhoz azonban, hogy a cég munkatársai, az üzleti partnerek igazán jól érezzék magukat, és egy felejthetetlen estét töltsenek együtt, egy olyan helyszínre van szükség, ami mindenki számára könnyen megközelíthető, az ételek finomak, a környezet pedig különleges.

Budapest egyik legcsodálatosabb és legkedveltebb része a Városliget, számtalan jól sikerült céges rendezvénynek adott otthont az évek során. A Városliget Rendezvény munkatársai a TóPart Budapest komplexumában a téli időszakban is egyedülálló környezettel, minőségi vendéglátással várja megrendelőit a téli időszakban is! Legyen szó egy csendes, évértékelő vacsoráról vagy egy hajnalig tartó évzáró mulatságról, változatos helyszíneink segítségével minden helyzetre megtaláljuk a tökéletes megoldást! Ha egy igazán különleges rendezvényhelyszínt szeretne céges évnyitójának, évzárójának nincs más dolga, mint ajánlatot kérnie tőlünk!

 

Céges party helyszín – Évnyitó céges party a Városligetben

A karácsonyi időszak mindenki életében egy mozgalmas szakasz, hiszen alig győzzük beszerezni az ajándékokat, mindenkinek rohanással és készülődéssel telnek a napjai. Januárban sokkal egyszerűbb olyan időpontot találni a céges partynak, amikor mindenki szabaddá tudja tenni magát. Amikor már túl vagyunk a karácsonyi ünneplésen a családdal, mindenki tiszta fejjel, kipihenten tudja átadni magát az újévnek, nyugodtan, és felszabadultan tudjuk kezdeni a munkát. A Városliget Rendezvény szeretne hozzájárulni a sikeres évkezdéshez azzal, hogy a tökéletes helyszínt biztosítja a céges évnyitó party számára! A tökéletes helyszín önmagában nem elég, hiszen a minőségi vendéglátás is nagyban hozzájárul az évindító ünnepség sikeréhez. A finom ételekről, italokról a Városliget Café & Restaurant gondoskodik, így azok kiváló minősége garantált.

 

 

Céges party helyszín – Karácsonyi céges party

Az egész éves hajtás, a kemény munka után jól esik egy közös ünnepléssel lezárni az évet. Ezzel tökéletes választás egy karácsonyi céges party, ahol a cég vezetői és a munkatársak együtt ünnepelhetik meg a sikeres évet, ezzel motiváltabban, jobb kedvvel állnak majd az újévhez. Ebben az időszakban gyakran szoktál csapatépítő programokkal színesíteni a céges bulit. A téli időszakban rendkívül népszerű a korcsolyázással egybekötött vacsora. A korcsolyapálya és a Vajdahunyad vára lenyűgöző panorámája páratlan hangulatot teremt. Igény esetén animátorok különféle játékokkal teszik igazán különlegessé a programot, ami garantáltan felejthetetlen élményt okoz a résztvevőknek! Lehetőség van emellett pályaszakaszok bérlésére is. Sok helyen már megszokottá vált valamilyen ajándékot adni az ilyen eseményen. Igény szerint mi ebben is segítünk megrendelőinknek, bor és pálinka kóstolókkal, hazai kézműves szalámi és sajtválogatásokkal, sőt akár édes meglepetésekkel is kedveskedhet munkatársainak.

 

 

Céges party helyszín – Évzáró, évértékelő céges party

Közeledik az év vége, ezzel pedig elérkezik a céges évzáró, évértékelő, karácsonyi partyk ideje is. Ezeken az eseményeken a munkáltatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy megköszönjék az egész éves munkáját a cég munkatársainak. Ebben az esetben is talán a legfontosabb pontja a szervezésnek a megfelelő helyszín megtalálása, hiszen egy rosszul megválasztott helyszín az egész esemény hangulatát tönkreteheti. A TóPart Budapest komplexumában található változatos helyszíneknek köszönhetően bármilyen jellegű céges évzáró lebonyolítására lehetőség van.

 

Céges party helyszín – Bemutatjuk változatos helyszíneinket, a főváros szívében

1. Céges party helyszín: A DOM sátor, a legkülönlegesebb téli rendezvényhelyszín

Manapság egyre népszerűbbek a különböző sátras rendezvények, hiszen így a természetes közelségében ünnepelhetünk, tökéletes átmentet hozhatunk létre a szabadtéri rendezvények különleges hangulata között és a beltéri biztonság között. Az eleganciát a sátras rendezvények estében sem kell nélkülözni, hiszen a DOM sátor egy exkluzív környezetet biztosít az eseménynek, megjelenésében lehet elegáns, de akár bohém stílusú is. Ez a helyszín fedett, fűtött, így nem kell tartanunk a hidegtől, a belső elrendezés és a dekoráció pedig csak ízlés kérdése. A DOM sátor 29-564 nm-es nagyságban kérhető.

 

 

2. Céges party helyszín: A Városliget Café & Restaurant kisebb céges vacsorák tökéletes helyszíne

Ha egy kisebb céges évértékelő vacsoráról van szó, tökéletes választás a Városliget Café & Restaurant. Az étterem több részre tagolt, így többi vendégtől elzárva élvezhetik egymás társaságát. Ez a helyszín minden évszakban jó választás, az étteremből páratlan kilátás nyílik a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várára. Ételeink minőségi alapanyagokból készülnek, specialitásaink között a könnyed finomságokon át, a magyaros ételekig minden megtalálható, ezzel próbálunk kedveskedni a gasztronómia szerelmeseinek.

 

 

3. Céges party helyszín: A Törley terem, a Városliget Café & Restaurant bérelhető különterme

A Városliget Café & Restaurant egy különálló része a Törley terem, ami kiváló választás kis létszámú rendezvények esetén. Ebből a teremből is csodálatos kilátás nyílik a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várára, ám az étterem egy lezárható részeként várja a vendégeket. A terem egyedi igények szerint is alakítható, a Törley teremben egyszerre 20-25 fő tud helyet foglalni.

 

 

4. Céges party helyszín: A Díszterem, az elegancia kedvelőinek

Az elegancia sokak számára fontos a rendezvények esetében. Ez az a helyszín, ami garantáltan le fogja nyűgözni az üzleti partnereket, a cég munkatársait. Elrendezési lehetőségei számtalan rendezvénytípushoz nyújt tökéletes helyszínt. A nagy befogadóképességű terem egyszerre akár 150 fő is helyet tud foglalni, de az Aulával együtt 250 fős állófogadások is megvalósíthatóak.

 

 

5. Céges party helyszín: A Csatoló terem, a modern stílusú rendezvények tökéletes otthona

Ha egy igazi, modern stílusú céges évzáróról van szó, nem is lehetne jobb választás a Csatoló teremnél. Ez a terem egy igazán egyedi környezetet biztosít a rendezvények számára világító falainak, futurisztikus hangulatának köszönhetően. A teremben akár 140 fős ültetős fogadásra is van lehetőség.

 

Különleges, változatos céges party helyszíneink felkeltették az érdeklődését? Kérjen személyre szabott ajánlatot ide kattintva!