Céges rendezvényhelyszín Budapesten – íme a legjobb lehetőségek a Városligetben

Céges rendezvényednek keresel helyszínt? A Városligetben, Budapest egyik legkedveltebb részén változatos helyszínekkel várunk! Találd meg Te is a tökéletes rendezvényhelyszínt, és kápráztasd el partnereid, kollégáid!

 

 

Milyen a tökéletes céges rendezvényhelyszín Budapesten?

Bármilyen rendezvényről beszélünk, mindenkinek mások az igényei, van azonban néhány közös pont, ami minden rendezvény esetében fontos. A tökéletes céges rendezvényhelyszín keresésekor több tényezőre is érdemes odafigyelni, hiszen ha nem körültekintően választunk helyszínt, az az egész esemény hangulatára rányomhatja a bélyeget.

Fontos, hogy a helyszín mindenki számára könnyen megközelíthető legyen, hiszen biztos, hogy senki sem szeretne kellemetlenséget okozni a sok utazással a vendégek számára. A Városliget egy olyan része Budapestnek, ami autóval és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyedén megközelíthető, de a városközponti elhelyezkedés ellenére is egy csendes nyugodt környezetet biztosít a céges rendezvény számára. Legyen szó egy csendesebb céges vacsoráról, vagy akár egy egész estés, élményekkel teli csapatépítésről, helyszíneink bármilyen jellegű céges rendezvénynek otthont adhatnak.

 

Különleges céges rendezvényhelyszínek Budapesten: a Városligetben

A TópartBudapest komplexumában számos rendezvényhelyszínnel várunk, amelyeket ITT tekinthetsz meg részletesen.

Amennyiben azonban csak egyet kellene kiválasztanunk céges rendezvényhelyszíneink közül, a Dísztermet ajánlanánk. A céges rendezvények esetében jó, ha egy olyan helyszínt választunk, ami lenyűgözi a meghívottakat, a Díszterem pedig pontosan ilyen. A terem stílusára a klasszikus elegancia jellemző, a Műjégpálya épületében található. Az eredeti pompáját megőrző terem egész évben a vendégek rendelkezésére áll. A Díszterem nagy befogadóképességű, hiszen egyszerre akár 150 fő is helyet tud foglalni egy céges rendezvény során – így rugalmas lehetőségeket kínál.

A képre kattintva egy galéria nyílik meg, ahol további képek elérhetők a Díszteremről.

További céges rendezvényhelyszíneink között több stílusú és méretű terem is megtalálható, helyszíneink ide kattintva elérhetők!

 

Egy céges rendezvényhelyszín Budapesten, ahol gasztronómiai különlegességek várják a vendégeket

A tökéletes céges rendezvényhelyszín azonban önmagában nem elég, hiszen a minőségi vendéglátás is nagyban hozzájárul a céges esemény sikerességéhez. Az ilyen fontos eseményeken kiemelt szereppel bírnak az ételek, illetve fontos, hogy a felszolgált ételek minősége kifogástalan legyen. Az ételekről, valamint az italokról is a Városliget Café & Restaurant gondoskodik, így a rendezvény alatt is a Városliget Café-tól megszokott minőséget élvezhetik a vendégek. A hibátlan vendéglátást pedig kedves, figyelmes, segítőkész személyzetünk garantálja!

 

Ilyen céges rendezvényeknek adhat otthont a Városliget

Mint már említettük, a TóPart Budapest komplexumában több helyszín közül is lehetősége van választani azoknak, akik a tökéletes céges rendezvényhelyszínt keresik Budapesten. Mivel a helyszínek változatosak, így szinte bármilyen rendezvénynek tökéletes otthont tudunk adni. Legyen szó egy céges évzáró vagy évnyitó rendezvényről, egy jó hangulatú csapatépítőről vagy akár egy céges családi napról, munkatársaink minden helyzetben megrendelőink segítségére lesznek!