Esküvőhelyszín Budapest – Varázslatos helyszínekkel várjuk Önöket!

Esküvőhelyszín Budapest? A legkülönlegesebb helyszín a Városliget! Bemutatjuk, hogy miért válassza a TóPart Budapest mesés helyszíneit, ha esküvőről van szó!

 

 

Esküvőhelyszín Budapest – Miért a Városliget a legjobb választás?

Minden pár arra vágyik, hogy az esküvője tökéletes legyen, hiszen ez életük egyik legszebb napja. Az álomesküvő minden esetben a helyszínnél kezdődik. A hellyel kapcsolatban mindenkinek magasak az elvárásai, hiszen fontos, hogy könnyen megközelíthető legyen, mégis egy kicsit elkülönítve legyen a nagyváros zajától.

Budapesten nem egyszerű olyan esküvőhelyszínt találni, ahol érintetlen táj, gyönyörű környezet várja a vendégeket, mégis a belvárosban helyezkedik el, és mindenki számára könnyen megközelíthető. A Városliget minden szempontból tökéletes választás, hiszen a gyönyörű, zöldövezeti környezet már számtalan mesés esküvőnek adott otthont az évek alatt. Budapest egyik legcsodálatosabb és legkedveltebb része a Városliget, ahol a csodálatos panoráma, a természet közelsége mindenkit garantáltan lenyűgöz majd. A házasodni vágyók biztosan megtalálják a hozzájuk közelálló termet a városligeti Műjégpálya épületében vagy annak vonzáskörzetében, a TóPart Budapest komplexumában. A Díszterem különleges eleganciája, a Városliget Café és terasz gyönyörű panorámája, a Csatoló terem természetközelsége, a tó menti sétány kitűnő helyszíneivé válnak az esküvői vacsorának és mulatságnak.

Esküvőhelyszín Budapest – Pénteki esküvő a Városligetben

Ha ki szeretnénk tűzni az esküvő időpontját, az emberek többségének egy szombati vagy vasárnapi nap jut eszébe, pedig sokan bele sem gondolnak, hogy ha pénteken tartják az esküvőjüket, számtalan kedvezményben részesülnek. Ha úgy dönt, hogy az esküvőjét pénteki napra tervezi, mi egy kis árengedménnyel kedveskedünk Önnek: a vendéglátás teljes összegéből 10% kedvezményt biztosítunk.

 

Esküvőhelyszín Budapest – Téli esküvő Budapesten

Aki szereti a romantikát, annak valószínűleg nincs is szebb egy jégvirágos esküvőnél. Kis hazánkban is egyre népszerűbb a téli esküvő, hiszen a gyönyörű hófödte táj különleges atmoszférája mindenkit elvarázsol. A Városliget a téli időszakban is tökéletes választás, hiszen ilyenkor a Műjégpályán korcsolyázás is bevonható az esküvői programok közé.