Lánybúcsú helyszín Budapest – Miért a Városliget a legjobb választás hozzá?

Lánybúcsú helyszín Budapesten – Nem egyszerű a kérdés, hiszen számos hely közül választhatunk, így nem könnyű megtalálni a legjobbat. A helyszínnel kapcsolatban ráadásul magasak az elvárásaink. Bemutatjuk, hogy miért a Városliget a legjobb választás erre a célra!

 

 

Lánybúcsú helyszín Budapest – Miért fontos a megfelelő helyszín?

Minden nő életében egy kiemelten fontos esemény a lánybúcsú. Ez az utolsó szabad este, amire egész életében emlékezni fog a menyasszony, így tökéletesnek kell lennie. Egy rosszul megválasztott helyszín az egész rendezvény hangulatát tönkreteheti, ezért nem árt egy kicsit több időt szentelni a megfelelő helyszín megtalálására. Ezzel kapcsolatban azonban nagyon az elvárások, azonban a Városliget minden szempontból tökéletes lehet erre a célra. Ha szeretnéd egy igazán gyönyörű, exkluzív helyszínen eltölteni az utolsó szabad éjszakádat, kérj személyre szabott ajánlatot!

 

 

Lánybúcsú helyszín Budapest – Ismerd meg a Városligetben rejlő lehetőségeket!

Egy lánybúcsúról sokaknak a féktelen bulizás jut eszükbe, de ez a hölgyek esetében nem mindenkinél van így. Sokkal jobb program egy hangulatos, kellemes estét eltölteni a barátnőkkel, beszélgetni, esetleg néhány játékkal elütni az időt. A Városliget Budapest szívében mindenki számára könnyen megközelíthető, ráadásul ingyenes parkolási lehetőség is biztosított a könyéken. Persze, he nem akartok autozni (hiszen egy-két pohár pezsgő valószínűleg szerepet kap az estében) nálunk a tömegközlekedés is kiváló.

 

Lehetőséged van kibérelni Törley termünket, ahol egy finom vacsorával egybekötött pezsgőzés tökéletes indítása az estének. A Városliget Café & Resturant bérelhető különterme hangulatos színeivel, különleges hangulatával minden Vendéget lenyűgőz, és számtalan jól sikerült rendezvénynek adott már otthont.

Ide kattintva megnézheted a Törley teremről készült képeinket! 

Lánybúcsú helyszín Budapest – A Városliget évszaktól függetlenül tökéletes választás!

A Városliget évszaktól függetlenül tökéletes választás, hiszen a tavaszi-nyári időszakban a tó körüli látványosságok, a gyönyörű kilátás bármilyen jellegű rendezvénynek megadják a hangulatot, míg télen adott egy közös korcsolyázásra a hölgy Vendégekkel. Lehetőség van esetleg egy pályaszakasz bérlésére is, így nem kell a sorban állással töltenetek az idő.

Arról nem is beszélve, ha a közös vacsora és beszélgetés után egy kis kiruccanásra, emberekre vágytok! (Hiszen a  legtöbb lánybúcsús programhoz ez elengedhetetlen.) A Hősök terén bátran kipróbálhatjátok a menyasszony bátorságát, talpraesettségét néhány mókás játékkal.

 

Lánybúcsú helyszín Budapest – Néhány játékos feladat a lánybúcsúra:

  • Készítsetek egy listát, amire írjatok olyan feladatokat, amit az arának az este alatt el kell végeznie.
  • Áruljatok vicces dolgokat a járókelőknek, fillérekért.
  • Tartsatok a programok előtt egy szépítkezős délutánt!
  • Teszteljétek az arát kérdésekkel, amiből kiderül, hogy mennyire ismeri a férjét!
  • Mondjatok magatokról két információt, amiből az egyik hazugság, a jelenlévők pedig döntsék el, melyik az.