A legkreatívabb esküvő fotók amelyeket valaha láttál! Inspirálódj, és készítsétek el Ti is saját albumotokat! :)

Életed legcsodásabb napjáról biztosan Te is csodás felvételekre vágysz. De gondolkoztál már azon, hogy valami igazán különlegeset, kreatívat kérj fotósodtól? Íme néhány kreatív ötlet, amelyet akár Ti is megvalósíthattok esküvőtök napján!

 

 

Ha életed nagy napjára készülsz, az esküvőhelyszíneken kívül biztosan Te is sokat gondolkodtál már azon, hogy milyen fotókat lenne érdemes kérned az eseményről. Nos, rengeteg választásod van, csak rajtatok áll, hogy mit szeretnétek! A klasszikus fotósorozatot sem érdemes kihagyni, de manapság már annyi kreatív ötlet látott napvilágot, hogy ha van rá affinitásotok, érdemes egy kicsit tovább menni.

A kreativitásnak pedig – egy jó fotóssal – semmi sem szab határt: legyen szó akár szituációs fotókról, akár a nézőpont váltogatásával érdekessé tett felvételektől, a hatás nem marad el!

Fotósorozatunkban szerettünk volna egy kis inspirációt adni Nektek, hogy milyen lehetőségeitek vannak – de természetesen ezeken kívül is számos kreatívnál kreatívabb ötlettel találkoztunk már – és reméljük még fogunk is! 🙂

Ne feledd, hogy a Városliget csodálatos környezete, a változatos épületek és területek tökéletes helyszínt biztosíthatnak esküvődnek – és természetesen a fotózásnak is! Ha még nem találtál helyszínt a nagy napnak, kattints IDE, és kérd személyre szabott ajánlatunkat!

1. Kreatív esküvői fotó ötlet: ahol ti lehettek a középpontban!

 

2. Kreatív esküvői fotó ötlet: laza pároknak, dínókkal!

 

3. Kreatív esküvői fotó ötlet: klasszikus hangulat, tökéletes perspektíva!

 

4. Kreatív esküvői fotó ötlet: egy kis fotómanipuláció, és kész a legromantikusabb fotó!

 

5. Kreatív esküvői fotóötlet: Az erő az arával van! 🙂

 

 

6. Kreatív esküvői fotóötlet: ha már erő…

 

7. Kreatív esküvői fotóötlet: a nő győzedelmeskedése a férfi barátai felett 🙂