A legjobb randi helyszínek Budapesten

Budapesten randi helyszínek végtelen tárháza várja azokat, akik egy különleges helyszínen töltenének el pár felejthetetlen órát a partnerükkel. Hogy milyen is a tökéletes randi helyszín? Ez nagyban függ attól, hogy Te és a randipartnered milyen ízléssel rendelkeztek, hiszen vannak olyanok, akik imádják a romantikát, de léteznek olyan párok is, akik inkább a kalandos randevúk mellett teszik le a voksukat. A következőkben bemutatjuk az 5 legszebb és legkülönlegesebb randi helyszínt a főváros szívében!

 

 

Randi helyszínek a romantika kedvelőinek

 

1. Városliget Café & Restaurant – ahol a gasztronómia és a romantika találkozik

Nem félünk felvenni a legjobb randi helyszínek listájára éttermünket, a Városliget Café & Restaurant-ot, hiszen több szempont is van, ami miatt a Városliget Café tökéletes randi helyszínnek bizonyul. Vegyük csak először a gyönyörű panorámát, ami az éttermünkből nyílik. Már maga a mesés kilátás is megér egy asztalfoglalást, hiszen éttermünkből kitekintve a városligeti tó és a Vajdahunyad várának látványa fogadja vendégeinket.

 

A Városliget Café & Restaurant minőségi alapanyagokból készült gasztronómiai különlegességei garantáltan magával ragadják vendégeinket. Étlapunkon a könnyed finomságokon át, a magyaros különlegességek mellett a folyton megújuló séf ajánlatig minden megtalálható, így biztos, hogy nálunk mindenki talál a kedvére való fogást.

2. A Bazilika teteje – romantikus hangulat mesés kilátással fűszerezve

Sokan egyáltalán nem ismerik a Bazilikában rejlő lehetőségeket, mint randi helyszín, pedig a Szent István Bazilika kupolájában található panoráma kilátó remek választás, ha szeretnétek egy mesés helyszínen romantikázni. Magyarország 3. legmagasabb épületében található – pontosabban a déli toronyban – kis hazánk legnagyobb haragja, ami 9250 kilogrammos.

 

Randi helyszínek a szabadban, ha imádjátok a természet közelségét

1. Normafa – az egyik legkedveltebb kirándulóhely Budapesten

A Normafa egy kedvelt kirándulóhely, Budapest XII. kerültében található. A Normafa a Svábhegy-János-hegy vonulatában található. A Svábhegy legmagasabb pontja 477 méter. Az itt elterülő csodálatos kilátást biztosít Budapestre, és a belső budai hegyvidékre. A Normafa könnyen a 21-es és a 21A jelzésű buszjáratokkal közelíthető meg, illetve és a Gyermekvasút vonataival, emellett a hétvégén napközben a 212-es busz is a Normafáig közlekedik.

 

2. Feneketlen-tó – egy eldugott helyszín a főváros szívében

A Feneketlen-tó nem sorolható a legnépszerűbb parkos helyek közé a fővárosban, de éppen ez az egyik előnye, hiszen kevésbé zsúfolt a többi parkkal szemben. Budapest XI. kerületében található, a Kosztolányi Dezső téren. A tóhoz és a területéhez számos érdekes legenda és különleges esemény köthető. A tó körül emellett több szobor és műemlék is található, amiket érdemes megcsodálni.

 

3. Kopaszi gát – egy hosszas beszélgetés a zöld környezetben

A Kopaszi-gát az Összekötő vasúti híd lábánál, attól délre, Budapesten a XI. kerületben található. A gát területén étteremek és játszóház is működik, ennek köszönhetően népszerű pihenő- és találkozóhely. A gát egyik fontos része egy korszerű közparknak, amely négy nagy részből áll. A Kopaszi-gát legjobb módja a BKV hajóval való megközelítés, hiszen olcsó és romantikus program a párok számára az ilyen jellegű városnézés.