A 3 legjobb randihely Budapesten – ide vidd szerelmed egy romantikus programra!

Ha randihelyet keresel Budapesten, de még nem találtad meg a tökéletes romantikus helyszínt, segítünk Neked! Bemutatjuk a mi 3 kedvenc randihelyünket a fővárosban – köztük természetesen romantikus éttermünket is, hiszen mi lehet jobb indítása egy tökéletes együtt töltött estének, mint egy romantikus vacsora?

Ismerd meg tehát a legromantikusabb randevú helyszíneket Budapesten, és kápráztasd el kedvesed!

 

 

A randevúk folyamatosan végigkísérik az életünket, hiszen nem csupán akkor érdemes randiznunk, amikor éppen ismerkedünk. Fontos, hogy a régóta tartó párkapcsolatokban is szánjunk időt egymásra, hiszen ez is hozzátartozik ahhoz, hogy a kapcsolat boldog és kiegyensúlyozott legyen. Ahhoz azonban, hogy a randi jól sikerüljön, szükségünk van egy különleges randihelyre. A következőkben bemutatjuk a 3 legjobb randihelyet Budapesten!

 

1. Városliget Café & Restaurant – randihely Budapesten romantikus vacsorával, kilátással a Vajdahunyad Várára

Talán az egyik legnépszerűbb randevú program egy romantikus vacsora. Egy vacsora alkalmával kellemesen el tudtok beszélgetni, és meg tudjátok ismerni egymást. A Városliget Café & Restaurant, éttermünk – egy olyan romantikus étterem Budapesten, ahol egy igazán különleges környezet vár Rátok.

Éttermünkből gyönyörű kilátás nyílik a Vajdahunyad várára és a Városligeti tóra. A gyönyörű kilátás mellett pedig igazi gasztronómiai különlegességek is várnak, a varázslatos hangulathoz pedig az élőzene is hozzájárul!

A romantikus hangulat megalapozásához, vagy a  vacsora utáni lezáráshoz érdemes egy nagy sétát tennetek a Városligetben. Rengeteg látnivalót csodálhattok meg a könyéken, hiszen a millennium idején épült fel a környéken az egyik legszebb terünk, a Hősök tere, de ilyenkor épült még a Vajdahunyad vára, a télen legközkedveltebb hely, a Műjégpálya, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Fővárosi Nagycirkusz, a Széchenyi fürdő, a Szépművészeti Múzeum és a Műcsarnok, és a mára már bezárt Vidámpark is.

 

2. A Margitsziget – randihely természetes környezetben, csók a csókteremben

Ha csak egy kis nyugodt pihenésre vágytok együtt, viszonylag távol a mozgalmas utcáktól, akkor irány a Margit-sziget, ahol (ha az idő is engedi), bárki kedvére rendezhet magának egy kis pikniket, vagy egyszerűen csak élvezhetitek a békét és a nyugalmat. A 2,5km hosszú sziget a két fő városrész között, a Duna közepén fekszik, és rendkívül népszerű a helyiek között.

Ha a Margitszigeten tartjátok a randevút, mindenképp érdemes ellátogatnotok az ott található Víztoronyba, amelynek felső terme “Csókterem” néven vált híressé. A legenda alapján ugyanis itt számos lopott csók csattant – hiszen a terem a világ elől elbújva található! Ha szeretnéd elkápráztatni kedvesed, meséld el neki a Csókterem történetét, és próbáljátok ki az érzést ezen a csodálatos helyen!

 

3. Széchenyi gyógyfürdő –  randihely, éjszakai fürdőzéssel

A Széchenyi Gyógyfürdőt 1909-ben kezdték el építeni, Czigler Győző műegyetemi tanár tervei alapján. Budapest, és egyben Európa legnagyobb fürdőzésre épített komplexuma lett belőle. A munkálatokat 1909. májusában kezdték el, melyet Schmitter Jenő felügyelt.

A területe 6220 négyzetméter, a hatalmas komplexum 15 beltéri medencével rendelkezik, valamint három kültéri medence található a területén. A Széchenyi Gyógyfürdőben gyógyászati és wellness szolgáltatások várják a vendégeket, emellett szauna, kondicionáló terem is a rendelkezésünkre áll. A fürdőben rendszeresen rendeznek éjszakai fürdőzéseket is, melyeket különféle rendezvényekkel, programokkal kötnek össze.

A Széchényi fürdő csodálatos épülete alapvetően romantikus hangulatot teremt, de ha igazán különleges élményre vágytok az éjszakai fürdőzést javasoljuk. Egy pohár pezsgővel a melegvízű medencében beszélgetni felejthetetlen élmény lesz!