Rendezvénytermek Budapesten: bérelhető különtermek a Városligetben

Rendezvénytermek Budapesten? A Városligetben különböző stílusú és méretű termek bérlésére van lehetőség, melyek bármilyen jellegű rendezvény számára tökéletes otthont adhatnak! Bemutatjuk a Városligetben rejlő lehetőségeket!

 

 

Rendezvénytermek Budapesten, a főváros szívében

Többféle rendezvényt is megkülönböztetünk, egy dolgod azonban bármilyen rendezvényről is beszélünk, rendkívül fontos: a szervezés a tökéletes helyszínnél kezdődik. Manapság különböző rendezvénytermek bérlésére is van lehetőség Budapesten, azonban a helyszínnel kapcsolatban igen magasak az elvárásaink, ezért a döntés nem is olyan egyszerű. Jó, ha a helyszín a főváros központjában helyezkedik el, mégis csendes, zavartalan környezetben. Fontos, hogy legyen megfelelő parkolási lehetőség a helyszín közelében, és tömegközlekedési eszközökkel is könnyedén meg lehessen közelíteni.

A Városligetben, a TóPart Budapest komplexumában különböző stílusú és méretű termek állnak a megrendelők rendelkezésére. Legyen szó esküvőről, születésnapi összejövetelről, céges rendezvényekről, a Városligetben biztosan mindenki megtalálja a tökéletes termet a rendezvényéhez!

 

A Városliget, mint rendezvénytermeink otthona Budapesten

A Városliget Budapest egyik legcsodálatosabb és legkedveltebb része, ide menekülünk a szürke hétköznapok elől, itt töltjük a hétvégét a családdal, barátokkal, hiszen amellett, hogy rengeteg a látnivaló, számtalan program vár ránk itt egész évben.

Sokan azonban nem tudják, de a Városliget tökéletes rendezvényhelyszínnek is, hiszen a belvárosban található, mégis nyugodt környezetben helyezkedik el, így a rendezvény zavartalanul, zökkenőmenetesen működhet.

A gyönyörű környezetnek, a gasztronómiai különlegességeknek és a kedves, segítőkész személyzetnek köszönhetően a Városliget számtalan jól sikerült rendezvénynek adott már otthont.

 

Rendezvénytermek Budapesten: bérelhető termeink a Városligetben

Ahhoz, hogy egy helyszín tökéletes legyen, számos adottsággal kell rendelkeznie. Szükség van egy olyan térre, ahol zavartalanul működhet az egész esemény, hiszen fontos, hogy a meghívottak nyugodt környezetben tudják figyelni az esküvő, a céges rendezvények fontos pillanatait. Elengedhetetlen, hogy a helyszínen megfelelőek legyenek a fényviszonyok, hiszen a jó minőségű képek, videók készítéséhez ez mindenképp szükséges. Emellett a kiváló hangosítás is rendkívül fontos ebben az esetben.

A Díszterem: exkluzív és elegáns rendezvényterem Budapesten

Az elegancia sokak számára fontos a rendezvények esetében, különösen akkor, ha egy esküvőről van szó, vagy éppen egy céges rendezvényről. A Díszterem kiváló helyszín lehet elegáns esküvőknek, gálavacsoráknak, céges rendezvényeknek, sajtótájékoztatóknak, de akár évzáróknak is. Ebből a különleges teremből csodálatos panoráma nyílik a Vajdahunyad várára és a tóra, ami igazán különleges hangulatot kölcsönöz a rendezvények számára. Elrendezési lehetőségei számtalan rendezvénytípushoz nyújt tökéletes helyszínt. A nagy befogadóképességű terem egyszerre akár 150 fő is helyet tud foglalni, de az Aulával együtt 250 fős állófogadások is megvalósíthatóak.

 

A Törley terem: egyedi és hangulatos rendezvényterem Budapesten

Kisebb sajtótájékoztatók, esküvők, termékbemutatók, workshopok, és egyéb céges rendezvények tökéletes helyszíne lehet a Városliget Café & Restaurant különterme. A Törley teremben egyszerre 20-25 fő tud helyet foglalni, de állófogadás esetén akár 40 fő számára is alkalmas.

 

A Csatoló terem: modern és trendi rendezvényterem Budapesten

Vannak, akik nem kedvelik túlzottan az eleganciát, és inkább egy modernebb helyszínt képzelnek egy a rendezvényük számára. Ebben az esetben a Csatoló terem a legjobb választás rendezvényed helyszínének! Minimál stílusával, futurisztikus hangulatú, kuriózumnak számító világító falaival egyedi stílusú rendezvényeknek adhat otthont.

 

Ha rendezvénytermeink Budapesten felkeltették az érdeklődésedet, kérj személyre szabott ajánlatot ide kattintva!