Romantikus vacsora gyönyörű környezetben, a Városligetben

Első randevú, házassági évforduló vagy csak egy kellemes, romantikus vacsora Budapesten? Éttermünk tökéletes választás egy kis romantikázáshoz!

 

Romantikus vacsora a Városliget Café & Resturant-ban

Szeretnéd elkápráztatni a kiszemelt lányt vagy a pároddal megünnepelnétek az évfordulótokat? Egy tökéletes romantikus estéhez elengedhetetlen, hogy megfelelő helyszínt találjunk, hiszen egy szempillantás alatt tönkremehet az egész esténk, ha rosszul választunk helyszínt. A Városliget Café & Restaurant kifejezetten jó választás, ha romantikus vacsoráról van szó, hiszen egy igazán különleges estéhez nem csupán egy finom vacsorára van szükség, hanem fontos, hogy a környezet is gyönyörű legyen. Éttermünkből páratlan kilátás nyílik a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várára.

 

Romantikus vacsora egy igazán különleges környezetben – Budapesti étterem terasszal

A Városliget Budapest szívében található, így mindenki számára könnyedén megközelíthető, ráadásul a városligeti nagyparkoló ingyenesen használható, a közelben pedig az 1-es metró és számos más tömegközlekedési eszköz is található.

A vacsorán kívül számtalan programlehetőség is a rendelkezésünkre áll a környéken, hogy az este igazán felejthetetlen legyen. Már maga a környék is csupa romantika, hiszen itt található a Fővárosi Állatkert, a Vajdahunyad vára, a Hősök tere – így a romantikus vacsora akár egy hosszabb program megkoronázásaként, akár önmagában is nagyszerű választás lehet.

A Városliget minden évszakban tökéletes választás. Budapesti éttermünk terasszal a nyári időszakban kellemes hangulatot adhat a romatnikus vacsorázásnak, és ekkor a csónakázás lehetősége is adott a tavon épp úgy, mint egy hosszabb séta a Ligetben. Télen egy kellemes korcsolyázással szerezhetünk felejthetetlen emlékeket a romantikus vacsora előtt, de természetesen a Városliget havas tája is csak emeli az est színvonalát.

Romantikus vacsora Budapesten – Gasztronómiai különlegességek

 

 

Állandó étlapunkon igazi klasszikusok szerepelnek, míg folyamatosan megújuló séf ajánlatunkban szezonális különlegességeket találhatnak kedves vendégeink. A különleges ételek, a kiváló minőségű borok, a finom desszertek garantáltan elvarázsolják a gasztronómia szerelmeseit is egy romantikus vacsora alkalmával éppúgy, mint azokat, akik csak bizonyos eseményekkor látogatnak el éttermekbe.

Ételeink minőségi alapanyagokból készülnek, melyek között olyan különlegességek szerepelnek, mint a Tányérhús, és olyan klasszikusok mint a ropogós kacsacomb. A romantikus vacsora lezárásaként tökéletes választás különlegességünk a Liget kávé,  amely a Városliget és Budapest boldog békeidejének hangulatát eleveníti fel.

Éttermünk igazi élményt szeretne nyújtani a pároknak, így a gyönyörű panoráma és a finom ételek mellett az élő zene is gondoskodik arról, hogy mindenki korosztálytól függetlenül garantáltan jól érezze magát nálunk.

 

Romantikus vacsora – Budapest romantikája megelevenedik!

Mit jelent számunkra Budapest romantikája? A klasszikus értelmben vett, párok számára kedvező romantikus hangulat mellett a 20. század pezsgő hangulatát elevenítjük meg budapesti éttermünkben. Krúdy és a Tányérhús, frissen pörkölt kávé, a korcsolyapálya rendkívüli hangulata és a tökélyre fejlesztett vendéglátás számunkra egy valódi életérzésben elevenedik meg.

Bár éttermünk számos romantikus vacsorának, első csóknak, házassági évfordulónak és esküvőnek is adott már otthont, mégis elmondhatjuk, hogy nálunk nem csak a párok évezhetik Budapest romantikáját – de mindazok, akik szeretik felidézni a régi szép időket!