Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten – tartsd születésnapod a Városligetben!

Születésnapi vacsorahelyszínt keresel Budapesten? Legyen szó akár a saját születésnapodról, akár barátaid, családod, szeretteid vagy épp párod születésnapjáról – egy hangulatos étteremben összeülve tökéletes lehet az ünnepség. Szeretnénk az ünnepelt számára különlegessé tenni ezt a napot, így ha éttermünket választod a szülinapi vacsora helyszínéül, biztos, hogy nem fogsz csalódni! Ismerd meg jobban kínálatunkat és lehetőségeinket az alábbi cikkből.

 

A tökéletes születésnapi vacsorahelyszín Budapesten, a Városligetben

A születésnapot az egész világon ünneplik, hiszen fontos, hogy minden évben felköszöntsük ilyenkor az ünnepeltet, és legyen egy olyan nap, ami róla szó. Ilyenkor általában összegyűlik a család, a barátok, kollégák, és együtt köszöntik fel az ünnepeltet. Legyen szó bármilyen jellegű, nagyságú születésnapi vacsoráról, a tökéletes helyszín elengedhetetlen hozzá – hacsak nem otthon köszöntitek a szülinapost.

A Városliget Café & Restaurant tökéletes választás születésnapi összejövetelekre, hiszen könnyen megközelíthető, ráadásul a csodálatos környezet, a finom ételek mindenkit lenyűgöznek! Ha szeretnéd meglepni az ünnepeltet egy finom vacsorával egy különleges helyen, nincs más dolgod, mint asztalt foglalni hozzánk az alábbi form kitöltésével!

 

Születésnapi vacsorahelyszín Budapesten tökéletes feltételekkel, ha idén valami különlegesre vágytok

 

 

A tökéletes születésnapi vacsorahelyszínnél rendkívül fontos az, hogy könnyen megközeíthető legyen, az ételek ízletesek legyenek, valamint legyenek egyéb programlehetőségek is a környéken a vendégek számára.

A Városliget Café & Restaurant tökéletesen megfelel ezeknek a kritériumoknak, hiszen a város központjában helyezkedik el, könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is.

Az étteremből csodálatos kilátás nyílik a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várára is. A Városliget minden évszakban tökéletes választás, hiszen számtalan programlehetőség vár ránk Budapest egyik legkülönegesebb parkjában, az adott évszakhoz igazodva.

Éttermünkben arra törekszünk, hogy egy igazi élménnyel távozzanak Vendégeink, így a tökéletes helyszínen kívül nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy étlapunkon mindenki találjon kedvére való fogásokat. Ételeink minőségi alapanyagokból készülnek, gondos odafigyeléssel.

 

Születésnapi vacsorahelyszín Budapest – Bérelhető különteremmel várjuk Vendégeinket!

 

 

Ha csak szűk családi/baráti körben érkeznétek, és a vendéglétszám nem haladja meg a 10 főt, bátran foglaljatok asztalt a fenti formon keresztül – hiszen a születésnapi vacsora így is tökéletes lesz. Természetesen, amennyiben extra kéréseitek is vannak (köszöntés, meglepetés torta…) – mindenben szívesen segítünk, csak kérnetek kell!

Ha egy kicsit népesebb vendégsereg érkezne a születésnapi vacsorára, akkor lehetőség van a Városliget Café & Restaurant különtermének bérlésére is! A Törley terem egy zártabb, meghittebb helyiség, ami kifejezetten alkalmas különböző családi események helyszínéül.

A teremben 20-25 fő tud helyet foglalni. A Törley teremből is tökéletes kilátás nyílik a Vajdahunyad várára, és a tóra is.  A Törley terem befogadóképességét és egyedi hangulatát a hozzá nyitható, szintén szeparálható terasz teszi még különlegesebbé. Amennyiben szeretnétek zártkörűen ünnepelni egy születésnapi vacsora keretén belül az évek múlását, úgy kérjük, hogy ide kattintva vegyétek fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik minden kérést szívesen teljesítenek!