Teraszos étterem Budapesten: vacsorázz gyönyörű környezetben teraszunkon, a Városliget Café-ban, Budapest legromantikusabb éttermében!

Ha teraszos étterem Budapesten, akkor Városliget Café!  A tavaszi-nyári időszakban is kitűnő választás éttermünk, ha egy kiülős, hangulatos helyet keresel közel a belvároshoz, mégis csöndes környezetben, Tágas terasszal, romantikus hangulattal, és étteremként természetesen frissítőkkel, gasztronómiai különlegességekkel várjuk Vendégeinket az év minden napján!

 

 

Teraszos étterem Budapesten, a Városligetben

Végre elérkezett a várva várt tavaszi-nyári időszak. Az év ezen szakaszában pedig rengeteg időt töltünk a szabadban, élvezzük a jó időt! Imádunk a családdal, a barátokkal enni egy jót a szabadban, esetleg nézni a naplementét. Ehhez azonban szükség van egy teraszos étteremre Budapesten, ahova összegyűlhet a társaság egy hosszú, fárasztó munkanap után, és kipihenhetik a szürke hétköznapok fáradalmait.

Teraszos étterem Budapesten már egyre több létezik, azonban olyat, ahol igazán gyönyörű a panoráma, nyugodt a környezet, és különlegesek az ételek, nem egyszerű találni – pláne, ha nem akarsz órákat kocsikázni. A Városliget Café & Restaurant azonban egy igazán különleges teraszos étterem Budapesten, hiszen éttermünkben nem csupán arra figyelünk, hogy a vendégeink egy finomat egyenek, mi igazi élményt szeretnénk nyújtani számukra! Ha szeretnél egy finom ebédet vagy vacsorát elfogyasztani egy különleges teraszos étteremben, akkor nincs más dolgod, mint asztalt foglalni éttermünkbe!

 

Teraszos étterem Budapest: tágas terasz, gyönyörű panorámával

A Városliget Café & Restaurant a Városligetben található, ami Budapest egyik legcsodálatosabb és legkedveltebb részén található. Ha szeretnénk egy kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból, sportolnánk egy kicsit vagy csak pihennénk az évszázados fák árnyékában, mindig a Városligetbe menekülünk. A főváros központjában, mégis csendes és nyugodt környezetben fekszik a Városliget Café, ami egy különleges teraszos étterem Budapesten.

Az évek során a Városliget számtalan átalakuláson esett át, de a szépségéből semmit sem veszített, így aki ide érkezik, az biztos, hogy nem fog csalódni ebben a gyönyörű helyben. A Városliget Café-ból csodálatos panoráma nyílik a Vajdahunyad várára, és a városligeti tóra, de a teraszról is igazán különleges a kilátás, így egy vacsora elfogyasztása igazi élmény lehet itt.

A tágas terasz igazán kényelmes ülőhelyekkel várja a vendégeket, ami tökéletes helyszíne lehet egy finom ebédnek, de akár egy romantikus vacsorának is.

 

Gasztronómiai különlegességek a szabadban, teraszos éttermünkben

Éttermünkben csak minőségi alapanyagokból készült ételek kerülhetnek az asztalra. Konyhánk a minőségre, változatosságra törekszik, étlapunkon a magyaros különlegességeken át a könnyed finomságokig minden megtalálható, melyek között garantáltan mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő fogásokat.

A kávék szerelmeseinek is tartogatunk meglepetéseket, hiszen különlegességünk a Liget Kávé a Városliget és Budapest boldog békeidejének hangulatát eleveníti fel!

 

Négylábú kedvenceddel is – kutyabarát, teraszos étterem Budapesten

A Városligetet szívesen látogatják a gazdikat négylábú kedvenceikkel. Ha te is gyakran megfordulsz a Városligetben a kutyusoddal, akkor jó hírünk van, hiszen a Városliget Café & Restaurant-ban a négylábú kedvencek is igazi vendégeknek számítanak!

A Városliget Café egy igazi kutyabarát étterem Budapesten, személyzetünk így teljes mértékben fel van készítve arra, ha egy vendég a kis kedvencével érkezik az étteremben. Éttermünkben a kedvencedet nem kell magára hagynod, a felszolgálók pedig kutyatálat is biztosítanak, ha adnál néhány finom falatot a kutyusnak.

 

Egy teraszos étterem Budapesten remek programlehetőséggel a környéken

Egy finom vacsora előtt vagy után számtalan programlehetőség vár a Városligetben! A Városliget számtalan nevezetességnek ad otthont. Itt található a Hősök tere, a Vajdahunyad vára, a télen az egyik legközkedveltebb hely, a Műjégpálya, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Vidámpark, a Széchenyi fürdő, a Szépművészeti múzeum, a Műcsarnok, valamint a Fővárosi Nagycirkusz is.