Bababarát étterem Budapest – Bemutatkozik gyerekbarát éttermünk, ahol a legkisebbek is különleges bánásmódban részesülnek!

Bababarát étterem Budapesten? A Városligetben, egy igazán különleges környezetben várjuk leendő Vendégeinket gyermekeikkel együtt, hiszen a Városliget Café & Resturant-ban a kicsik is különleges bánásmódot és nagy odafigyelést kapnak!

 

Bababarát étterem Budapesten, a Városligetben

Az egyik legcsodálatosabb dolog egy gyermek érkezése a családba. Amennyi szépséget rejteget ez a helyzet, annyi felelősséggel és lemondással jár szülőnek lenni. Egy valamiről azonban nem kell lemondanod újdonsült szülőként, mégpedig a romantikáról. A legtöbben úgy gondolják, hogy kivitelezhetetlen egy babával a romantikus este, pedig csak találni kell hozzá egy igazán jó bababarát éttermet Budapesten. De mitől lesz bababarát egy étterem? És miben különbözik a Városliget Café & Restaurant a többi bababarát étteremtől Budapesten? A következőkben bemutatjuk éttermünk, ahol a kicsik is különleges bánásmódban részesülnek! A legjobban azonban csak úgy tudod ezt megítélni, ha ellátogatsz hozzánk a családdal együtt! Pillanatok alatt foglalhatsz asztalt hozzánk a ide kattintva!

 

 

Bababarát étterem Budapest – Ahol a kicsik is különleges bánásmódban részesülnek!

 

 

A Városliget Café & Resturant több, mint egy tökéletes romantikus vacsorahelyszín, hiszen éttermünkben a legkisebb vendégek is különleges bánásmódban részesülnek! Mi nem csupán azt hirdetjük, hogy egy bababarát étterem vagyunk Budapesten, hanem teszünk is azért, hogy éttermünkben a felnőttekkel egyetemben a gyermekek is tökéletesen érezhessék magukat.

Éttermünkben kialakítottunk egy játszósarkot, ahol minden gyermek jól érezheti magát, amíg a szülők egy finom bor társaságában beszélgetnek. Az étkezés során pedig a gyermeknek is az asztalnál a helye, speciális etetőszékeinkbe pedig a legkisebbek is kényelmesen elhelyezhetőek.

Kedves, segítőkész személyzetünk tagjai pedig tökéletesen megtalálják a közös hangot a legapróbb vendégekkel is!

 

Bababarát étterem Budapest – Gasztronómiai különlegességek kicsiknek és nagyoknak

 

 

Ételeink minőségi alapanyagokból készülnek, specialitásaink között a könnyed finomságokon át, a magyaros ételekig minden megtalálható, ezzel próbálunk kedveskedni a gasztronómia szerelmeseinek. Egy ilyen adag étel azonban a kicsik számára elég nagynak bizonyul, ezért egy külön menüsort alakítottunk ki kifejezetten a 12 éven aluli gyermekek számára. Ide kattintva megtekintheted bababarát éttermünk étlapját a legkisebbek számára!

Egy bababarát étterem Budapesten, ami minden évszakban tökéletes választás!

A Városliget minden évszakban tökéletes választás, hiszen számtalan programlehetőséget tartogat Budapest ezen része. Télen egy kellemes korcsolyázás a családdal a vacsora előtt, nyáron egy csónakázás a Városligeti tavon, egy finom ebéd előtt. Éttermünk terasza a jó időben remek választás a családok számára, de a hidegebb időben is érdemes betérni egy finom forró csokira, és nézni a gyönyörű kilátást a Vajdahunyad várára.

 

Ha szeretnél egy finom ebédet vagy vacsorát elfogyasztani a családdal, foglalj asztalt ide kattintva bababarát éttermünkbe!