Esküvő Budapest szívében: a legjobb helyszínek a fővárosban

Egy esküvő Budapest belvárosában csodás lehet, azonban meg kell találni hozzá a tökéletes helyszínt. A TóPart Budapest komplexumában garantáltan minden pár megtalálja a tökéletes helyszínt, hiszen változatos stílusú és méretű esküvőhelyszínekkel várjuk a jegyespárokat!

 

 

Esküvő Budapest szívében – az álomesküvő a helyszínnél kezdődik!

Az esküvő életünk legszebb napja, így természetes, hogy minden pár arra törekszik, hogy a nagy nap tökéletes legyen. Talán az egyik legfontosabb tényező a szervezés során a tökéletes helyszín megtalálása. Ez azonban korántsem egyszerű feladat, hiszen a tökéletes esküvőhelyszín mindenkinek mást jelent.

A TóPart Budapest komplexumában legyen szó kis létszámú esküvőről, vagy világraszóló menyegzőről, minden pár megtalálja a stílusához és a vendégsereg létszámához leginkább megfelelő helyszínt. Változatos helyszíneink között az elegáns, a klasszikus, a romantikus helyszínek is megtalálhatók, így biztos, hogy minden jegyespár megtalálja az elképzeléséhez leginkább passzoló esküvő helyszínt Budapesten.

 

Elegáns esküvő Budapest belvárosában: esküvő a Díszteremben

Az egyik legcsodálatosabb része a fővárosnak a Városliget, ami számos felejthetetlen esküvőnek adott már otthont. A Városliget Rendezvény tapasztalt kollégái minden Pár számára megtalálják a tökéletes helyszínt, legyen szó romantikus vagy elegáns esküvőről, szűk családi körben, vagy népes vendégsereggel ünnepelve. Akik az eleganciát kedvelik, a számukra tökéletes választás a Díszterem. Ezt a termet olyan pároknak ajánljuk, akik a klasszikus eleganciát szeretnék megvalósítani az esküvőjükkel kapcsolatban.

 

Esküvő Budapest – Gyönyörű környezet a romantika kedvelőinek

A legtöbb jegyespár számára nagyon fontos, hogy a romantika helyet kapjon az esküvőn. Budapesten nem egyszerű olyan helyszínt találni, ahol gyönyörű környezetben, egy kicsit elvonulva a világ elől élvezhessük az esküvő pillanatait. A Városliget azonban tökéletes választás erre a célra, hiszen a belvárosban található, mégis távol van a nagyváros zajától, így semmi sem zavarhatja meg a menyegzőt. A romantikus esküvők kedvelőinek tökéletes választás a Városliget Café & Restaurant. Az étterem több részre tagolt, ezért választható egy kisebb hely, de akár a teljes, tágas tér is a rendelkezésükre állhat.

 

Ha eltérnél a hagyományoktól: jégvirágos esküvő Budapest belvárosában

Magyarországon egyre népszerűbbek a téli esküvők, hiszen egy romantikus, jégvirágos menyegzőnél nincs is szebb látvány. A Városliget a téli időszakban is tökéletes választás, hiszen ilyenkor a Műjégpályán korcsolyázás is bevonható az esküvői programok közé. A házasodni vágyók biztosan megtalálják a hozzájuk közelálló termet a városligeti Műjégpálya épületében vagy annak vonzáskörzetében, a TóPart Budapest komplexumában. A téli esküvő egyetlen hátrányaként azt szokták megemlíteni, hogy ilyenkor a szabadban nem lehet esküvőt tartani, ám erre is van megoldás! A Városligetben található DOM sátor olyan érzetet ad, mintha a szabadban történnének az események, a természet közelsége, a gyönyörű panoráma a sátorban is tökéletesen élvezhető.