Tippek egy romantikus estéhez – ezzel biztosan leveszed a lábáról a kiszemelt hölgyet, de akár párod, feleséged is!

Egy kis romantika sosem árt, főleg így nyár elején, amikor nem csak a hormonok, de a jó idő is tombol és az esték is kellemesnek bizonyulnak. Lehettek akár az udvarlás első fázisaiban is, vagy akár sokéves házasság után is, az alábbi tippeket követve biztosan felejthetetlen estével lepheted meg a Nőt az életben!

„Meglepetés program”, egy valódi érzelmi utazás a hölgy számára!

Azt gondolom nem túlzás azt mondani, hogy csak nagyon kevesünknek adatott meg, hogy spontán legyünk olyan romantikusak, mint a filmek hősei… Akinek mégis megadatott, az nem olvassa ezt a cikket 🙂

Érdemes tehát a romantikus programot valamelyest előre megtervezni – de ne ess át a ló túloldalára sem a percre pontos tervekkel.

Ha pedig igazán romantikus akarsz lenni, a tervbe ne avasd be a Nőt! Hidd el, még a legcéltudatosabb hölgyek is szeretnek néha csak sodródni az árral – főleg, ha valami igazán romantikus meglepetésben van részül. Készítsd hát fel egyszerűen arra a hölgyet, hogy randevúzni mentek – a többi pedig meglepetés legyen. (Azért azt érdemes jelezni, ha például hosszú sétákat tervezel – nehogy tűsarkúban érkezzen a találkára 🙂 )

 

Egy apró ajándék, amelyről eszedbe jutott… – a randevú elején!

Nem, nem az ajándék maga a lényeg, és érdemes itt nem túlzásba esni: egy hatalmas csokor virágot például egész este nem kényelmes magatokkal hordani. Válassz egy olyan apróságot, amelyről eszedbe jutott, vagy ami közös emlékeket idéz! Hidd el, minden nő szereti az ilyen kedvességeket – hiszen azt mutatja, hogy figyelsz rá.

 

Aktív program ami közös emléket nyújt számotokra

Nem csak a csendes, kettesben töltött események lehetnek romantikusak, de az együtt szerzett élmények is. A kapcsolat kezdetén épp annyira fontosak ezek, mint egy hosszú kapcsolatban, csak más és más miatt… Gondold végig, mit szerethet a Nő? Ennek személyre szabott programnak kell lennie, ezért pontos receptünk nincs, de a teljesség igénye nélkül néhány ötletet azért összegyűjtöttünk:

  • Sárkányeregetés a Városligetben
  • Csónakázás a Városligeti tavon
  • Múzeum, koncert vagy kiállítás megtekintése
  • Állatkerti látogatás

 

Jöhet a kettesben töltött idő, a romantika klasszikus értelemben… étteremben?

Ha kimulattátok magatokat, érdemes egy kis időt hagyni a klasszikus értelemben vett romantikára is. Üljetek be hozzánk egy finom vacsorára – a hangulatról majd mi gondoskodunk! jó idő esetén ajánljuk teraszunkat, melynek különleges atmoszférája laza nyári esti programot garantál, eső esetén pedig éttermünk belső részéből csodálhatjátok a tó felett a kivilágított Vajdahunyad Várát.

Asztalt foglalni IDE kattintva tudsz! Ha szeretnéd meglepni kedvesed egy virággal az étteremben, személyzetünk azon lesz, hogy megvalósíthassuk kérésed – előzetes egyeztetés alapján.

Eljött a romantikus séta, a beszélgetések – és a lopott csókok ideje

A vacsora után ne szaladjatok egyből haza, hiszen a Városliget este is gyönyörű, érdemes egy hosszabb sétát tenni kettesben, amikor is elmélyülhettek egymásban kedvenc témáitokat követve. A Vajdahunyad vára kivilágítva nem csak éttermünkből gyönyörű, de érdemes ide gyalog is ellátogatni! Az est leple alatt a csók is szabad – és biztos lehetsz benne, hogy egy ilyen együtt töltött délutánt követően a Hölgynek sem lesz kifogása ez ellen.