Gyerekbarát étterem Budapest – mitől lesz egy étterem gyerekbarát?

Gyerekbarát éttermet keresel Budapesten? A Városligeti tó partján, évszázados fák árnyékában a legkisebb Vendégeink is különleges bánásmódot érdemelnek! Játszósarokkal, speciális etetőszékekkel és kifejezetten gyermekek számára összeállított menüsorral várunk Téged és családod! Ismerd meg a részleteket, és éld át a család-barát romantikát egy kiváló vacsora mellett!

 

Nem történhet nagyobb csoda egy családban, mint a gyermekáldás… A család mindennapjai, programjai azonban kétség kívül alapjaiban változnak meg a ezt követően. Szülőként biztosan Te is érezted már egy-egy romantikus vacsora hiányát, amelyre a gyerkőc születése óta csak igen ritkán (köszönjük a nagymamának, bébiszitternek! 🙂 ) jutott alkalmatok. De gondolkodtál már rajta, hogy milyen lehet egy romantikus vacsora Budapesten családi idillben akár budapesti éttermünk teraszán?

Nálunk kipróbálhatod, nincs más dolgod, mint asztalt foglalni!

Gyermekmenü az apróságoknak

Éttermünk nagy hangsúlyt fordít a csalái idillre, és a gyermekekre is. Éppen ezért, mi nem csak mondjuk, hogy gyerekbarát éttermet vezetünk – hanem teszünk is érte, hogy az apróság is jól érezze magát nálunk!

Természetesen megértjük, hogy kisebb-nagyobb gyerkőce nem tud olyan adag ételt megenni, mint egy felnőtt ember – és nem is várjuk el, hogy a “nagyok” étlapjának árán fogyasszon – arról nem is beszélve, hogy ami számunkra ínycsiklandó ételkülönlegesség, az nagy valószínűséggel a piciknek nem olyan izgalmas, esetleg egyenesen nem akarják megenni.

Kifejezetten 12 éven aluli gyermekek számára ezért külön menüsort alakítottunk ki, ahol kedvezményes áron kínáljuk a gyermekek kedvenc ételeit! Tapasztalataink alapján ezek az ételek a legtöbb gyerkőcnél nyerő befutók, reméljük, Te csemetéd is megtalálja kedvenc fogását gyerekbarát éttermünkben 🙂

És hogy mit tartalmaz a gyermekmenü egy gyerekbarát étteremben? IDE kattintva megtudhatod!

 

Játszósarokkal, játékokkal

 

 

Míg mi felnőttek, szeretünk egy finom pohár üdítő vagy épp bor mellett hosszasan beszélgetni a romantika hangulatát kiélvezve, addig a gyerkőcök számára ez nem feltétlen szórakoztató – és mi megértjük ezt!

Miért is ülné végig az “unalmas” estét egy helyben, ha játszósarok is van a budapesti étteremben?! :

Játszósarkunk házigazdája, Teddi kalauzolja el a csemetéket Játékországba, amíg a felnőttek – biztonságban és szem előtt tudva a gyerkőcöket – nyugodtan élvezhetik a romantikus hangulatot egy kellemes vacsora mellett zuglói éttermünkben. Kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt készültünk néhány játékkal – és természetesen ha mégis szeretnéd szorosan magad mellett tudni gyermeked a vacsora alkalmával, a kisebb játékok. színezők ideiglenesen Veletek tarthatnak.

 

Gyerekbarát étterem Budapesten – figyelmes pincérek, speciális etetőszék!

Persze nem csak a játékra gondolunk! 🙂 Az étkezés ideje alatt tudjuk, hogy a gyereknek is az asztalnál a helye – éppen ezért speciális etetőszékekkel is felszerelkeztünk, amelyben a legkisebbek is könnyen elhelyezhetőek, etethetőek a vacsora ideje alatt!

Felszolgáló csapatunk sem most találkozik először az unatkozó gyermek kihívásával: szívünk szerint csak rájuk bíznánk csemetéinket!

Ha Vendelin akcióba lendül, a szülők nyugalma garantált!