In Vino Lidia – Borkóstoló Budapesten – információk a borestekről

Trattoria Toscana borestek olaszos vacsorával.

A borok szerelmeseinek ajánljuk borvacsora sorozatunkat, amely nem csupán egy borkóstoló Budapesten! Az In Vino Lidia Borestek alkalmával a finom borok mellett oda illő ételeket és persze érdekesebbnél érdekesebb témákat tálalunk egy interaktív este keretén belül – amelyen nem lehet unatkozni!

 

Ahogy Lidia mondja… Három a magyar igazság! Borozni, Enni, Tanulni – együtt jó!

Füle Lídia, közgazdász, pénzügyi tanácsadó. WSET középfok, IWS felsőfok, sommelier. Ha nem egy hazai villányi van a poharában, akkor a sziciliai „koszos fekete szépség” (nero d’avola) vagy a tengeren túlról a Barossa shiraz rejtelmeit kutatja…

Borkóstoló rendezvénysorozatunk háziasszonya lenyűgöző személyiségével, hihetetlen ismereteivel teszi még gazdagabbá a borestjeinket, amelyeken garantált a jó kedv. A vacsorával egybekötött beszélgetős, alkalmanént kvízjátékokkal, interaktív szórakozási lehetőségekkel dúsított borkóstoló Budapesten rendezvénysorozatként várja Kedves Vendégeit a Városliget Café-ban, a fentebb megjelölt időpontokban!

 

In Vino Lidia – Borkóstoló Budapesten – információk a borestekről

A klasszikus borkóstolók, a sommelier által vezényelt borvacsorák a borok szerelmeseinek kedvenc programja. Az In Vino Lidia  eseménysorozat ennél azonban jóval több.

Várunk szeretettel mindenkit – minden korosztályból (18 év felett, természetesen a borvacsora végett), aki kicsit is szereti a borokat: az sem baj, ha nem értesz hozzá, de az sem, ha mesteri szinten űzöd a borfogyasztást. Ez az este első sorban a borokról, Rólad, Rólunk szól! Csatlakozz hozzánk egy vidám borvacsorára – vagy akár légy visszatérő látogatója eseménysorozatunknak.

A borkóstoló mellé kínált ételekről, a vacsorák programjairól tájékozódj aktuális eseményeinknél!

 

Bórkostoló Budapesten – hagyományok és borok

A borkészítés már több ezer éves múltra tekint vissza – a bor az egyik legrégebbi alkoholos italunk, több ezer éve fogyasztják nagy örömmel az emberek. A különleges borok egyre több ember szívét rabolják el, és sokan ennek köszönhetően úgy döntenek, hogy mélyebben is beleássák magukat a borok világába. Ahhoz, hogy minél több információt elsajátíts a borokról, a legjobb, ha részt veszel egy borkóstolón, ahol általában a szakma kiválóságai vezetnek be a legkülönlegesebb hazai és nemzetközi nedűk világába.

Magyarországon manapság egyre elterjedtebbek a különböző borvacsorák, borkóstolók. Ha egy különleges gasztronómiai élményt élnél át, akkor nem kell még a híresebb borvidékeinkre sem utaznod, hiszen különleges borkóstolás Budapesten is létezik!

 

Borkóstoló Budapesten: a legromantikusabb étteremben

Aki kedveli az elegáns éttermeket, a minőségi borokat, valamint a kifogástalan kiszolgálást, annak bátran ajánljuk éttermünket, a Városliget Café & Resturant-ot, ezen belül pedig különleges borkóstoló eseménysorozatunkat! A bórkostolás Budapeten is egyre népszerűvé vált, így ha egy izgalmas gasztronómiai élményen vennél részt, ezt semmiképp sem hagyhatod ki

A borkóstolás eseményeinek a Városliget Café különterme, a Törley terem ad otthont, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városligeti tóra és a Vajdahunyad várára. A borvacsorákon általában különféle borokat párosítunk az ételek mellé egy többfogásos menü kereteink belül, hogy az ízek tökéletes harmóniája kápráztassa el a vendégeket. Éttermünk azonban különleges módon kívánja a borkóstolás élményével megörvendeztetni a résztvevőket, hiszen ez alkalommal nem a bor az ételek kísérője, hanem chéfünk, Dobosy József nagyszerű ételei díszítik az ízletes nedűket.

Az este folyamán azonban nem csupán az ízlelőbimbókat kényszerítjük munkára, hiszen aki ide látogat, az egy kis tudásszomj is vezérelte. Az eseményen interaktív, csapatjátékos feladatok, valamint kvíz is várja a vendégeket, melyek során izgalmas módon ismerhetik meg a felszolgált borok hátterét, és egyéb jellemzőit. A megszerzett tudás tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy egy borvásárláshoz magabiztosabban állj hozzá, de az éttermi vacsora borválasztását is nagyban segíti a továbbiakban.