Nyolcadik alkalommal került megrendezésre az Esküvőszervezők Szakmai Konferenciája, aminek éttermünk, a Városliget Café & Restaurant adott otthon. Az esemény jó hangulatban telt, erről mesélünk most egy kicsit bővebben.

Esküvőszervezők VIII. Szakmai Konferenciája

Az esküvőnk életünk egyik legszebb napja, így fontos, hogy ez az esemény minden szempontból tökéletes legyen. Egy álomesküvő megszervezése azonban egyáltalán nem egyszerű feladat, így a párok a legtöbb esetben esküvőszervező segítségét kérik. Az esküvőszervezők munkája egyáltalán nem egyszerű, hiszen minden egyes részletre oda kell figyelniük ahhoz, hogy az esküvő minden pillanata tökéletes legyen. Így hát a legtöbb esküvőszervező folyamatosan képzi magát, ehhez pedig egy tökéletes esemény az Esküvőszervezők Szakmai Konferenciája. Ezen az eseményen kapcsolatokat építhetsz más esküvőszervezőkkel, és hasznos információkat kaphatsz a szakmáról, az üzleti világról.

Február 18-án került megrendezésre nyolcadik alkalommal az Esküvőszervezők Szakmai Konferenciája, aminek a Városliget Café & Restaurant adott otthont. Ezen a különleges eseményen színes előadásokat hallhattak a résztvevők, a zenekarokról, a köszönet-ajándékokról, a dekorációkról és még számtalan érdekes és hasznos témáról.

Az eseményen 80-an vettek részt, és egy kutyust is köszönhettünk a Vendégek között, ami számunkra nem meglepő, hiszen a Városliget Café & Restaurant egy kutyabarát étterem Budapesten, ahol szívesen látjuk Vendégeinket négylábú kedvenceikkel is.

A gasztronómiai különlegességekről pedig éttermünk, a Városliget Café & Restaurant gondoskodott.

A cikkben szereplő képeket készítette: Bellon Photo+Film