Highland Golf Club

A Highland Golf Club a legnagyobb vendégkörrel rendelkező golfklub Magyarországon. Vendégeink között nagy számban találhatóak magas jövedelmi és társadalmi státuszú személyek, cégvezetők, tulajdonosok, akik egyúttal „véleményvezérek” is.

A golfozókon kívül rajtunk keresztül egyéb cégek, döntéshozók is elérhetőek (pl. szponzoraink, céges rendezvények résztvevői stb., akik adott esetben nem is golfozók, de mégis kiemelt, nagy kapcsolati tőkével rendelkező személyek).

Made in Heaven

A Made in Heaven Kreatív Esküvőműhely csodás esküvői dekorációival és egyedi ötleteivel tökéletes választás a “nagy napra” készülődőknek. Mindig törekednek az Ügyfeleik ötletei mentén új, különleges dolgok megvalósítására. Szenvedélyük a kreativitás, a szervezés és az Ügyfelek elképzeléseinek megvalósítása.

Viola Violetta Virág

A Viola Violetta évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik a virágkötés területén. Ügyfeleikkel személyes találkozó alkalmával beszélik meg az elképzeléseiket, hogy a végeredmény minden esetben elégedettséget szüljön. Céljuk az újdonságra való törekvés, a természetes szépség kiemelése mellett.