Romantikus esküvőhelyszín a Városligetben

Szeretné, ha nagy napja tökéletes lenne? Az álomesküvő a helyszínnél kezdődik! A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában Ön is megtalálja majd a tökéletes esküvőhelyszínt!

Budapest egyik legcsodálatosabb része, a gyönyörű panorámával rendelkező Városliget az Ön álomesküvőjének is otthont adhat! A műemléki védelem alatt álló Városligeti Műjégpálya épülete immáron több mint 100 esztendeje a kikapcsolódás jelképévé vált, télen-nyáron.

Budapest közepén, páratlan gazdag kulturális környezetben, évszázados fák árnyékában húzódik meg a neobarokk épület, amely a felújítás után a maga nemében egyedülálló lett Közép-Európában. A szomszédos Vajdahunyad vára páratlan látványként teszi teljessé a tökéletes esküvőhelyszín képét, kiegészítve a tó által nyújtott romantikus hangulattal.

A házasodni vágyók biztosan megtalálják a hozzájuk közelálló termet a városligeti Műjégpálya épületében vagy annak vonzáskörzetében, a TóPart Budapest komplexumában. A Díszterem eleganciája, a Városliget Café és terasz mesés enteriőrje, a Csatoló terem természetközelsége, a tó menti sétány és maga a tó révén kitűnő helyszíneivé válnak az esküvői vacsorának és mulatságnak.

Díszterem – tökéletes helyszín exkluzív esküvők megrendezésére télen-nyáron, romantikus hangulatban

 

A Városligeti Műjégpálya központi bejáratán keresztül közelíthető meg a Díszterem, mely az épület egyik ékessége. A felújítás során a terem megőrizte a századforduló építészeti stílusát, mely tökéletes otthont teremt az exkluzív környezetbe megálmodott esküvők számára.

Értékét mérete és építészeti stílusa mellett növeli a terem egyik oldalán végigfutó ablaksor, mely a városligeti tóra és a Vajdahunyad várra enged kitekintést. A frissen felújított díszterem, egy légtérben 223 m2.

 

Városliget Café & Restaurant – a romantikus esküvők tökéletes helyszíne tálen és nyáron egyaránt

 

A Városliget Café & Restaurant tágas tere több részre tagolt, így választható tágas tér és kuckósabb hely egyaránt. Az ablakokon kitekintve tárul elénk a csoda, az esti fényben a Vajdahunyad vára, mint meseillusztráció tündököl. A Liget fái közt megbújó terasza a Hősök tere nyüzsgő forgataga felé tekint.

Az étterem jelszava és hitvallása, a „Budapest Romantikája” kifejezés tökéletesen leírja a helyszín jellegzetességeit. A százaadfordulós budapesti romantika vidám, élettel teli hangulata a belváros pezsgő forgatagában igazi kis szigetként hat. Ha egy igazán családias, mégis nagy volumenű lagzit szeretne, a Városliget Café tökéletes helyszínt biztosít!

 

Csatoló terem – rendezvényhelyszín modern esküvők részére, vidám romantikával fűszerezve

 

Persze tudjuk, hogy nem mindenki kedveli a klasszikus jegyeket, és a fényűző lagzikat. Ha Ön is inkább a modern, minimál stílusra tenné le a szavazatát, akkor sem kell lemondania a Városliget hangulatáról, látnivalóiról!

A minimál stílus jegyeit magán hordozó Csatoló terem közvetlen kapcsolattal rendelkezik a sétánnyal, így vendégeik a teremből kilépve a Városligeti tó partján találhatják magukat és eléjük tárul a Városliget csodálatos panorámája. Ha egy valódi modern eskövőt szeretne, a Csatoló terem kiváló választás!

 

Stég a tavon – tökéletes helyszín a ceremóniának a nyári időszakban: romantikus esküvői pillanatok Budapest legszebb taván

 

Ha szeretné a ceremóniát egy, az eddigieknél is különlegesebb helyen tartani, erre is van ötletünk. A Városligeti tóra épített stégnél romantikusabb, szebb helyet biztosan nem talál Budapesten! A háttérben a tó és a Vajdahunyad vára emeli tovább a szertartás hangulatát!

 

A stéget az Ön által kiválasztott teremtől függetlenül építjük fel kérésre, ám célszerű olyan termekkel együtt választani ezt az opciót, amely kapcsolódik a sétányhoz – így a vendégsereg könnyedén mozoghat a két helyszín között. Az igazi, romantikus hangulat és a kilátás garantált!

 

Esküvői helyszínek Budapesten – Meseszerű, jégvirágos esküvő télen: sátras esküvőhelyszín

 

Ha esküvőről van szó, az emberek többségének egy tavaszi-nyári nap jut eszükbe, pedig Magyarországon is egyre népszerűbbek a téli esküvők. Nem is csoda, hiszen az érintetlen, havas tájnál nincs is szebb látvány. Ehhez azonban egy olyan helyszínre van szükség, ahol ez érvényesül. Budapesten a Városligeten kívül nem igazán lehet olyan helyszínt találni, ahol az érintetlen táj szépségét megcsodálhatjuk.

A mesés panoráma, a Műjégpálya különleges hangulata olyan atmoszférát teremt, amit garantáltan nem felejtenek el a vendégek!

A téli esküvőnek csupán egyelten hátránya van az emberek szerint, hogy ilyenkor a szabadban a hideg miatt nem lehet esküvőt tartani, ám már erre is van megoldás! A Városligetben található DOM sátor teljesen olyan érzetet ad, mintha az események a szabadban történnének, ám a mesés környezet mégis a sátorból, védett helyről élvezhetők, így nem kell aggódni a hideg miatt.