Sauska Borvacsora a Városliget Caféban

Folytatjuk utazásunkat a történelmi borrégiók között. Márciusban újra borvacsora különleges borokkal, érdekes történetekkel és természetesen finom ételekkel.

Januárban Badacsony volt a vendégünk, márciusban a Sauska borászat tokaji és villányi remekműveit kóstolhatjuk meg. Foglaljon előre asztalt és kapcsolódjon ki pár órára a Városliget Café Törley termében, ahol szűk körben, a Sauska munkatársa mutatja be a borok jellemzőit és az ételekkel alkotott harmóniát.

 

A vacsora ára 22.590 Ft + 15% szervízdíj.

A jelentkezés feltétele 5.000 Ft + kezelési költség előleg megfizetése, amit legörgetve tudnak megtenni.

A fennmaradó részt a borvacsora napján a helyszínen tudják kifizetni.

Sauska Borászatról


Villány

A több, mint borvidék. Krisztiánnak Somberek, az otthon. Péternek Bóly, ahol született. A kék hetes cuvee-nek a hűvös siklósi plató, ahonnan származik. A cabernet franc-nak a tüzes Ördögárok. Villány ölelése meleg, kényeztető, otthonos. Nem csoda, hogy senki nem próbál menekülni a bűvköréből.

Tokaj

Nem múló rajongásunk tárgya, mélység és magasság. Több mint két évtizede fürkésszük a titkait és mindig felderülünk, ha dob felénk egy mosolyt. Komplikált, lenyűgöző és kifinomult. Sokat megélt, szépen megtört, mélyről fakadó, ősi energiákkal teli, ahogy egy legendához illik. Készül a nagy visszatérésre, aminek örömére mi biztos pezsgőt bontunk, furmintból.


2023. március 30. csütörtök 18:30-21:00
 

Menü

Amuse bouche

Szomori marhasonka birs-körte kompóttal, tört pisztácia és mogyoró szórással
Sauska Brut Magnum

Előétel

Rózsás zöldeper saláta kecskesajttal, pirított brióssal
Sauska Furmint 2021

Főétel

Szarvasfilé diós nudlival, vadcseresznye jus-vel,
kakukkfüves gombaraguval
Sauska Syrah 2020


Desszert

Semolina torta
Sauska Late Harvest 2019