Céges rendezvények, üzleti események helyszíne Budapesten, a Városligetben

A különböző céges rendezvények, konferenciák, partnertalálkozók vagy akár sajtóbemutatók sikere érdekében a tökéletes helyszín kiválasztása kiemelten fontos feladat – hiszen gyakran partnereink ez alapján alkotják meg első benyomásukat. A dolgozói elégedettség, a cég munkatársainak lojalitása rendkívül fontos tényező napjainkban. Számos kutatás bizonyítja, hogy – főként az Y generációt foglalkoztató cégek esetében – a különböző céges rendezvények, partyk, események rendkívül sokat segíthetnek a munkavállalók elégedettségének, és ezzel teljesítményének növelésében arról nem is beszélve, hogy egy-egy ilyen rendezvény kiváló alkalmat biztosít a csapatépítésen felül a vezetőségi álláspont átadására is a munkavállalóknak.

Mi, a Városliget Rendezvény csapata az évek során rendkívül sok céges party, rendezvény és üzleti esemény lebonyolításában segítettünk és láttuk testközelből az ilyen bulik hatékonyságát, így szeretnénk segíteni Neked a döntésben! Összefoglaljuk hát cikkünkben a legkeresettebb céges rendezvény-típusokat és javallott időpontokat azok minden előnyével és hátrányával együtt, hogy könnyen menjen a szervezés!

Ha sikerült eldöntened, hogy milyen céges party-t szeretnél rendezni és mikor, kérd személyre szabott ajánlatunkat IDE kattintva, hogy segíthessünk a további szervezésben. A Városliget páratlan környezete minden típusú rendezvényre kiváló választás!

Néhány további hasznos oldal a tökéletes céges rendezvényhelyszín kiválasztásához:

 

Karácsonyi céges party Budapest leghangulatosabb részén – ünnepi mulatság üzleti köntösben

 

 

Javasolt időpont: december
Javasolt helyszíneink: DOM-sátor, Városliget Café, Hoki múzeum

 

A karácsonyi időszak kétség kívül az év egyik leghangulatosabb időszaka, amely nem csak a magánéletünkre van kihatással. Év végén sok vállalat, cég életében is számos változás lép érvénybe: szektortól függően ez az időszak lehet hajtós és stresszes, vagy éppen nyugodtabb, mint az év többi hónapja. Akárhogy is legyen, a karácsonyi céges party-k rendezése már évek óta gyakori figyelmesség a cégek részéről dolgozóik felé! Ilyenkor alkalmunk nyílik – akár formális, akár informális környezetben – a munkatársakkal ünnepi hangulatban időt eltölteni, ami mindenképp jót tesz a munkakapcsolatoknak.

Számos kutatás bizonyítja napjainkban az ilyen típusú céges események, rendezvények fontosságát: a lojalitás növelése mellett egy-egy jól sikerült karácsonyi céges rendezvényen a munkakörnyezettől távolabb értékelhetjük az évet. Fontos azonban figyelembe venni egy ilyen rendezvény tervezésénél a cég sajátosságait és azt, hogy mennyire elfoglaltak ebben az időszakban kollégáink. Amennyiben ugyanis ez az időszak a cég életében kifejezetten a hajtás, a kemény munka jegyében telik, érdemes lehet a karácsonyi céges rendezvényt felcserélni, és más néven egy sokkal stressz-mentesebb időpontra tenni (pl. januárra, évnyitó party néven).

Bár tény, hogy a karácsonyi hangulatot semmi sem pótolja, mégis rengeteg előnyt fel tudunk sorakoztatni az évnyitó party-k esetében is, amelyeket érdemes figyelembe venned!

 

A karácsonyi céges rendezvények előnyei, hátrányai

Ahogy azt már fentebb is említettük, a karácsonyi céges bulik, vacsorák vagy más típusú rendezvények széles körben elterjedtek és nagyon népszerűek napjainkban.

Előnye, hogy az ünnepi hangulat sokszor segíti a munkatársakat az „ellazulásban”, és egy sokkal meghittebb hangulatú összejövetelt tudunk ilyenkor létrehozni a cég számára, mint más típusú események kapcsán. Sok cég életében a december ráadásul a leállások időszaka, így idő is akad bőven a karácsonyi céges party megrendezésére, amelyet egybekötve az évzáró beszéddel akár informális, akár formális keretek között is megrendezhetünk.

Ugyanakkor hátránya is éppen ebben a szezonalitásban rejlik. Más szektorokban dolgozók ugyanis éppen decemberben a legelfoglaltabbak, legstresszesebbek az év végi zárások miatt, és ilyenkor érdemes megfontolni, hogy valóban pihentető, kellemes hangulatú estre számíthatunk-e, vagy mindenki csak még stresszesebb lesz az újabb elfoglaltság miatt – ebben az időszakban ugyanis a legtöbben szeretnek szabadidejükben a karácsonyra készülni. További negatívum lehet, hogy ebben az időszakban a rendezvényhelyszínek is leterheltek, így a legtöbb esetben a kiválasztott időpontot legalább módosítani kell, de sok esetben sajnos nincs is már lehetőség a kiszemelt helyszínen megrendezni a karácsonyi céges rendezvényt.
Ha azonban céged esetében a december inkább szól az ünnepi készülődésről és a nyugodtabb munkaviszonyokról, abban az esetben mindenképp érdemes jó előre gondolkodva lefoglalni a tökéletes helyszínt a karácsonyi céges ünnepség számára, és nem kihagyni az év ezen szakaszánok különleges hangulatát!

 

Javasolt helyszíneink a céges karácsonyi party-khoz, rendezvényekhez

Attól függően, hogy milyen típusú céges rendezvényt álmodtál meg csapatod, Céged vagy munkatársaid számára, érdemes a hozzá leginkább passzoló helyszínünket választani.

 

Ha karácsonyi céges vacsora, akkor Városliget Café

Ha a karácsonyi céges rendezvény legkiemelkedőbb szereplője a vacsora lenne, a Városliget Café & Restaurant területét ajánljuk. Bár catering szolgáltatásunkkal a többi helyszínen is gyakorlottan teremtjük meg a kívánt környezetet – így ha azt szeretnétek teljes karácsonyi terítéket – a Városliget Café étteremként páratlan hangulatával gondoskodhat a karácsonyi céges ünnepség sikeréről. Az étterem belső teréből csodálatos panoráma nyílik a Vajdahunyad várára és a Műjégpályára, amelynek hangulata a téli időszakban valóban páratlan – nem csak Budapesten, de egész Magyarországon!

 

Ha informális karácsonyi céges ünnepség, akkor DOM-sátor!

A DOM-sátor bérlése kiváló lehetőséget biztosít céges rendezvények esetén is. A különleges és személyre szabható sátrakat a Műjégpálya területén állítjuk fel a megrendelő kérésére. A cateringet a Városliget Café itt is biztosítja, így a megszokott minőség mellett egy nem mindennapi helyszínt tudhattok magatokénak, ha a DOM-sátrat választjátok céges karácsonyi bulitok helyszínéül. Bár a címben informális ünnepségek esetére ajánlottuk első sorban ezt a változatos, fényfestéssel különlegessé tehető helyszínt, természetesen igény esetén formális elrendezés is lehetséges – csupán hangulata miatt inkább a lazább céges bulik kedvenc helyszíne szokott lenni.

 

Különleges hangulat, különleges környezet – a Hoki múzeum mint rendezvényhelyszín karácsonyi céges rendezvényekhez!

Nem csak sportrajongóknak ajánljuk a Hoki múzeumot, mint rendezvényhelyszínt. A céges karácsonyi vacsoráknak is különleges atmoszférát teremthet meg ez a hely, amelyre biztosan egy életen át emlékeznek majd munkatársaid!

A Jégkorong szövetség kiállításának otthont adó melegedő kisebb létszámú eseményeknek, céges rendezvényeknek kedvelt otthona – akár csapatépítőre, akár céges vacsorákra is tökéletes választás, de sajtótájékoztató események, konferenciák is gyakran kerülnek megrendezésre falai között, hiszen a tó melletti kellemes hangulat ezen üzleti eseményeknek is szuper atmoszférát teremt.

 

Évzáró céges rendezvények – évértékelő party a stressz levezetéséhez, az év lezárásához

Javasolt időpont: november – december
Javasolt helyszíneink: DOM-sátor, Városliget Café, Hoki múzeum

 

Az évzáró céges rendezvények, bulik vagy épp vacsorák sok szempontból hasonlítanak a karácsonyi party-khoz, hiszen az év nagyjából ugyanazon időszakára esik a legtöbb cég életében. Van azonban néhány szektor, ahol az “évzárás” a naptári évtől némileg elcsúszva, november környékére esik, így mindenképp érdemes erről is külön szót ejtenünk.

Nem csak az időpontban térhet el azonban az évzáró céges rendezvény a karácsonyi party-tól, sokkal inkább annak hangulatában és céljában más. Míg a karácsonyi party minden esetben az ünnep nevében telik még akkor is, ha az ünnepség alatt esetleg előadásokkal, beszédekkel dúsítjuk a programot, ezzel belevíve az ünnep hevébe a munkát is – az évzáró céges rendezvény lényege sokkal szorosabban kapcsolódik a hétköznapokhoz, a munka világában elért sikerekhez és kudarcokhoz. Éppen ezért gyakra az évzáró események a cégek esetében sokkal formálisabbak szoktak lenni, de persze a cég policy-jától is függ, hogy milyen hangulatban telik az este.

A fent említett különbségek miatt, amennyiben a cég életritmusa engedi, javasoljuk, hogy az évzáró rendezvényt novembertől december elejéig rendezzétek meg. Ennek pusztán praktikai okai vannak, amennyiben mégis decemberre szeretnétek, annak sincs semmi akadálya. A munkatársak azonban a karácsony közeledtével már egyre kevésbé lesznek fogékonyak a munkához szorosan kapcsolódó témákhoz, és az ünnepek előtti napokban valószínűleg a legkevésbé sem vágynak évértékelő beszédekre, jövő évi feladatok felsorolására.

 

Az évzáró rendezvények előnyei, hátrányai

Az évzáró céges események legtöbb esetben inkább összefoglaló jellegű meetingek, amelyet valamely módon ünnepi, vagy legalábbis nem mindennapi köntösbe bújtatunk. Kiváló alkalom ez az évértékelő statisztikák, beszédek bemutatására és elmondására, valamint a következő év terveinek felvázolására. Az év lezárása, a munka értékelése és a visszacsatolás minden munkatárs számára kiemelten fontos épp úgy, mint az előrelépés lehetőségének ismerete, ezek átadására pedig nincs jobb alkalom az évzáró vacsoránál!

Nagy előnye tehát az ilyen eseményeknek, hogy az év végén kvázi lezárásként tudja a főnökség átadni az év tapasztalatait a munkatársaknak. Ha ezt rendezvény formájában teszik meg, ezzel különleges hangulatot adva az eseménynek – és nem csupán az irodában egy rögtönzött meeting keretein belül – az sokat segíthet a figyelem felkeltésében, de a lojalitást is növeli – hiszen a munkatárs ekkor érzi igazán, hogy fontos a cég számára.

Hátránya ugyan úgy, ahogy a karácsonyi party-knak a legtöbb esetben az időpontban rejlik. Ha úgy érzed, hogy a cég életvitele decemberben amúgy is nagyon stresszes, nagy a hajtás az évzárás miatt és a munkatársaknak alig van idejük, érdemes lehet átszervezni az évzáró rendezvényt! Tartsátok meg novemberben, vagy évzáró helyszín helyett rendezzetek évnyitó ünnepséget, ahol ugyan ezeket a dolgokat új lendülettel, az újév reményekkel teli hangulatában adhatjátok át a munkatársaknak!

 

Javasolt helyszíneink az évzáró rendezvényekhez

Legyen szó akár egy formális keretek között megrendezett, beszédekkel és előadásokkal dúsított üzleti jellegű céges évzáró rendezvényről, akár egy kötetlenebb, bulisabb hangulatban eltöltött eseményről, a tökéletes helyszín itt sem elhanyagolható. A tél hangulata a Városligetben páratlan környezetet adhat Céged számára is!

 

Évzáró vacsora a Városliget Café-ban, vagy “csak”  a Törley teremben

A céges vacsorák, évzáró ünnepségek sokszor vacsora keretén belül kerülnek megrendezésre, amelyek esetében a legjobb döntés talán egy étterem kiválasztása. A városligeti tó partján – azaz télen a Műjégpálya mellett – arra kilátással a Városliget Café tökéletes helyszíne lehet a céges évzáró rendezvényeknek.

Függően attól, hogy hány főre számítotok a céges rendezvényen érdemes lehet az egész épületet kibérelni a teljes privát szféra és a több ülőhely érdekében, ám lehetőség van arra is, hogy csak Törley termünket igényeljétek, amely kisebb eseményeknek ad gyakran otthont. Itt természetesen projektor és hangosítás felállítására is van lehetőség, az étterem hangulata pedig páratlan atmoszférát nyújt a rendezvénynek!

 

Évzáró party a DOM-sátorban, a Műjégpályán

Az utóbbi években méltán lett divatos a sátras rendezvényhelyszínek választása mind magánjellegű, mind céges események esetében. A sátras rendezvényhelyszínről a legtöbben talán nem egy nívós intézményre asszociálnak, pedig a DOM sátor különleges felépítése, a fényfestés lehetősége mint dekoráció nagyon is elegáns tud lenni. Érdemes tehát megnézni fotóinkat a DOM sátorról ITT, és megismerkedni ezzel a lehetőséggel, hiszen nem csak nagyon hangulatos tud lenni, de igen praktikus is!

 

Évzáró rendezvény a Hoki Múzeum falai között

A Hoki Múzeum rendkívüli helyszínként szolgál céges évzáró rendezvények esetében is. A tó, vagyis télen a jég melletti melegedő hangulata egészen különleges: a Jégkorong Szövetség kiállítása és a háttérben korcsolyázó vidám csapat minden bizonnyal a céges évzáró party-t is feldobja majd!

 

Évnyitó céges ünnepség, lencseparty – évindító mulatság a lendületes évkezdéshez

 

 

Javasolt időpont: január
Javasolt helyszíneink: DOM-sátor, Városliget Café, Hoki múzeum

 

Ha az év végi hajtás miatt úgy véled, hogy munkatársaid, csapatod életébe már nem, vagy csak nagyon szűkösen férne be az évzáró céges vacsora vagy a karácsonyi party, akkor itt a tökéletes alternatíva: rendezzetek évindító bulit vagy épp rendezvényt, lencseparty-t!

Nem kell babonásnak lenni ahhoz, hogy az újévi szokásokat, hiedelmeket kihasználva egy csodás napot töltsetek együtt, és így az év is minden bizonnyal vidámabban indul a Cégnél is.

Egy évnyitó party számos lefolyású lehet: tarthattok konferencia-szerű megbeszéléseket, átnézhetitek a tavalyi évet és prezentálhatjátok a terveket, de party-ba forduló, táncos mulatságot is láttunk már nem egyszer céges rendezvényhelyszíneinken!

 

A céges évnyitó party-k előnyei, hátrányai

Ahogy az év végi céges rendezvények esetében is, úgy az évnyitó céges vacsorák, bulik tervezésénél is érdemes figyelembe venni a cég sajátosságait, a munkatempót és azt, hogy ebben az időszakban mekkora a stressz a munkavállalókon.

Az a tapasztalatunk azonban, hogy a legtöbb esetben a munkavállalók szempontjából jobb választás lehet az évnyitó rendezvény, mint az évzáró. Nagy előnye ugyanis a évnyitó party-knak, hogy a karácsonyi bevásárlás, az ünnepek körüli teendők már nem játszanak szerepet ekkor az emberek, munkavállalók életében. További előnye lehet az évnyitó céges mulatságoknak az is, hogy itt a csapat együtt tudja áttekinteni az évet, közös élményekkel gazdagodva elindítani azt. Ha formálisabb ünnepségeket szoktatok tartani, itt jöhetnek az évindító beszédek amellett, hogy az előző év értékelése is aktuális még!

Hátrányát talán abban lehet megfogni, hogy a karácsonyi hangulat és közeg már nem érvényesül – de ez nem mindenkinek jelent problémát. Télen a Műjégpálya körül akkor is számos gyönyörű helyszínünk van, ha a karácsonyi dekoráció már lekerül a falakról, így nem kell aggódnotok emiatt!

Farsangi bál cégek részére budapesti helyszínen – beöltözős mulatság, csapatépítés farsangi köntösben vállalatok számára

 

 

Javasolt időpont: január-február
Javasolt helyszíneink: DOM-Sátor, Városliget Café

A cégek életében kiemelten fontosak a különböző csapatépítő események, hiszen ilyenkor alkalmunk nyílik arra, hogy egy kicsit jobban megismerkedjünk az irodán kívül a kollégákkal, valamint a feladatoknak köszönhetően a munkatársak egy kicsit jobban összekovácsolódhatnak, így pedig sokkal jobban, hatékonyabban történik a későbbiekben a munkavégzés.

Ha éppen a januári-februári időszakra tervezne a cég egy ilyen esemény, miért ne lehetne az egy jó hangulatú, beöltözős mulatság?

A farsangi időszak vízkereszttől hamvazószerdáig tart. Erre az időszakra számtalan hagyomány jellemző, a farsangot mulatozás, finom lakomák kísérik, hiszen ilyenkor búcsúzunk a téltől és köszöntjük a tavaszt. Az ősi hiedelem szerint a tél végén életre kelnek a gonosz szellemek, amik előzése céljából az emberek ijesztő jelmezekbe öltöznek, és hangos mulatozásba kezdenek.

Ahhoz azonban, hogy egy ilyen szuper farsangi mulatság megvalósuljon, elengedhetetlen a tökéletes helyszín, ahol minden adott egy jókedvű céges farsangi bulihoz. A Városliget tökéletes helyszínt biztosíta farsangi bálhoz cégek számára! A TóPart Budapest komplexumában több helyszín közül is lehetőség van választani, így biztosan megtalálja a cég a megfelelő helyszínt a rendezvényhez.

A Városliget mindenki számára könnyen megközelíthető, hiszen a főváros szívében helyezkedik el, autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető.

 

Farsangi bál cégek részére budapesti helyszínen – Mik az előnyei és mik a hátrányai egy ilyen eseménynek?

Egy ilyen esemény tökéletes lehet ahhoz, hogy jobban összecsiszolódjon a csapat, és később sokkal gördülékenyebben menjen a munka együtt. Az új év kezdetével előfordulhat, hogy új kolléga is érkezik a céghez, egy ilyen buli alkalmával pedig neki is van ideje megismerkedni a munkatársakkal.

Hátránya nem igazán van ennek a rendezvénynek, hiszen egy ilyen szuper esemény felejthetetlen élményt nyújt a cég munkatársai számára, ahol önfeledten kapcsolódhatnak ki a dolgos hétköznapok közepette.

 

Tavaszköszöntő vállalati party – csapatépítő jellegű rendezvény Budapesten, a tavasz első napsugaraival

 

Javasolt időpont: március
Javasolt helyszíneink: Díszterem, Csatoló terem, Városliget Café

A tavasz az év egyik legszebb időszaka. Ilyenkor végre lekerülnek a nagykabátok, és egyre több időt töltünk a szabadban, élvezzük a napsütést, a természet adta lehetőségeket. A tavaszi időszak az egyik legnépszerűbb szakasza az évnek csapatépítő programok tekintetében, hiszen ha az új év új kollégákat is hozott, akkor nekik eljött az idő a beilleszkedésre, és arra, hogy jobban megismerjék a többi kollégát.

Ha olyan szerencsés vagy, hogy rád bízták azt a fontos feladatot, hogy te szervezd meg a tavaszi csapatépítőt, vagy cégtulajdonosként olvasod ezt, akkor jó helyen jársz, hiszen a Városliget tökéletesen alkalmas egy tavaszköszöntő vállalat party vagy csapatépítő program helyszínének!

 

Tavaszköszöntő vállalati party a Városligetben

A tavasz egyenlő a megújulással, az újrakezdéssel, ez pedig egy tökéletes időszak arra, hogy a cég munkatársai egy kicsit jobban megismerjék egymást, közelebb kerüljenek egymáshoz. És ez miért is olyan fontos? Köztudott, hogy a hatékony munkavégzéshez szükséges a folyamatos kapcsolattartás a cég munkatársai között, fontos a cégen belüli kommunikáció, valamint az is, hogy a dolgozók összetartsanak, segítsék egymást a hétköznapokban. Ki szeretne egy olyan munkahelyre bejárni, ahol fagyos a hangulat, és a munkatársak nem akarnak kérdezni a másiktól?

Így tehát fontos, hogy alkalmanként kiengedjük a fáradt gőzt egy csapatépítő keretein belül. A tavasz pedig tökéletes időszak erre. Tavasszal a Városliget Budapest egyik legcsodálatosabb helye: ilyenkor ébred a természet, a főváros második legnagyobb közparkjában pedig csodálatos látványt nyújt ez a folyamat. Sokan nem tudják, de a Városliget számtalan jól sikerül céges rendezvénynek adott már otthont, többek között csapatépítőknek is.

 

Tavaszköszöntő vállalati party: változatos helyszínek a TóPart Budapest komplexumában

A TóPart Budapest komplexumában több helyszín közül is lehetőség van választani a tavaszköszöntő vállalati partyhoz, melyek mind alkalmasak erre a célra. Az elegáns Díszterem egy igazi ékszerdoboza a komplexumnak, ami akár egy 250 fős céges rendezvénynek is otthont adhat.

A Csatoló terem futurisztikus hangulatával, különleges fényeivel igazán modern környezetet teremt a tavaszköszöntő vállalati party számára. Ebben a teremben akár 150 fő is elfér.

A Városliget Café & Restaurant pedig a kisebb céges rendezvények számára tökéletes választás. Az étterem több részre tagolt, így zavartalanul élvezhető a kisebb összejövetel.

Mindegyik teremből csodálatos kilátás nyílik a városligeti tóra és a Vajdahunyad várára is.

 

Húsvéti céges ünnepség – hagyományőrző vagy modern húsvéti rendezvény Budapesten a Városligetben

Javasolt időpont: április
Javasolt helyszíneink: Városliget Café

 

Céges családi nap – vállalati rendezvény a munkatársak és családjaik számára Budapesten

Javasolt időpont: június-július
Javasolt helyszíneink: Tó és sétány, Csatoló terem

 

A cégek esetében rendkívül fontosak a különböző események, különösen a csapatépítés szempontjából megrendezettek. A családi nap is ide tartozik, hiszen ilyenkor a cég munkatársai az irodán kívül találkozhatnak, és a családtagjaik is elkísérhetik őket. Az együtt töltött idő, a közös élmények összehozzák a cég munkatársait, így a későbbiekben a munkavégzés sokkal oldottabb és hatékonyabb lesz, mint korábban.

A családi napok leginkább a tavaszi-nyári időszakban szoktak megrendezésre kerülni, hiszen ilyenkor a jó időben a legjobb együtt tölteni az időt. Mindenkinek fontos, hogy időnként megpihenjen egy kicsit, kiszakadjon a szürke hétköznapokból, és a legjobb, ha ezt a családjával teheti meg.

 

Céges családi nap – Milyen a tökéletes helyszín?

A helyszín ebben az esetben is rendkívül fontos, mint minden rendezvénynél, hiszen ha rosszul választunk helyszínt, az az egész eseményre rányomhatja a bélyeget.

Ha téged bíztak meg a céges családi nap szervezésével, vagy cégtulajdonosként keresed a tökéletes helyszínt, akkor érdemes megismerned a Városligetet. Budapest egyik legcsodálatosabb és legkedveltebb rész a Városliget, ami számtalan jól sikerült rendezvénynek adott már otthont.

A TóPart Budapest komplexumában változatos helyszínek várnak: legyen szó egy kisebb céges családi napról vagy egy nagyobb fős eseményről. Javasolt helyszíneink egy céges családi napra a Csatló terem, valamint a Városligeti tó és környéke, illetve a sétány.

 

Céges családi nap: a legszebb szabadtéri helyszín Budapesten

Mivel itt a jó idő, szinte vétek a négy fal közé zárni a rendezvényeket. Ebben az esetben a Városliget kifejezetten jó választás, hiszen keresve sem találunk szebb és különlegesebb szabadtéri rendezvényhelyszínt Budapest ezen részénél. A Városligeti tó környéke, a stég a tavon remek választás lehet egy céges családi nap helyszínének.

A háttérben a tó és a Vajdahunyad vára garantáltan mindenkit lenyűgöz majd!

 

A tökéletes, zárt céges családi nap helyszín

Ha inkább egy zártabb térre vágysz, akkor a céges családi naphoz leginkább a Csatoló termet ajánljuk helyszínként. A Csatoló terem egy igazán különleges helyszín a TóPart Budapest komplexumában, hiszen a modern, minimál stílust képviseli, különleges elrendezése, kialakítása és egyedi fényei segítségével. A terem közvetlen összeköttetésben áll a tóparti sétánnyal, ahonnan pillanat alatt elérhető a tó.

A Csatoló teremben akár 140 fős ültetéses fogadásra is lehetőség van, így egy nagyobb céges családi nap is megrendezésre kerülhet ezen a különleges helyszínen.

 

Céges Halloween party – félelmetesen jó buli a vállalat minden tagja számára!

Javasolt időpont: november
Javasolt helyszín: Díszterem és Városliget Café

 

Workshopok, brainstorming és egyéb munka-összejövetelek – külső helyszínen a hatékonyság növelése érdekében

 

 

Javasolt időpont: bármikor
Javasolt helyszíneink: Díszterem

 

A különböző céges rendezvények, munka-összejövetelek, brainstormingok, workshopok, mind rendkívül fontos események a vállalat életében, hiszen a cégen belüli képzések elengedhetetlenek ahhoz, hogy a kollégák fejlődjenek szakmailag, és mindig naprakészek legyenek.

A legtöbb dolgozónak fontos, hogy a munkahelyén megkapja a megfelelő oktatást, hiszen mindannyian igényeljük azt, hogy új dolgokat tanulhassunk, valamint azt, hogy fejlődjük a szakmánkban.

Ahhoz azonban, hogy ezek az események jól sikerüljenek, számtalan fontos tényezőre szükségünk lesz. Például a helyszínt kérdése az egyik legfontosabb, de megfelelő technikai háttérre, és egy kis frissítőre is szükség lesz a tökéletes céges rendezvényhez.

 

Workshop, brainstorming, céges rendezvények a Városligetben

A Városliget számtalan jól sikerült rendezvénynek adott már otthont. Ez a különleges helyszín kifejezetten alkalmas céges események megrendezésére, hiszen a belvárosban, mindenki számra könnyedén megközelíthető helyen található, mégis távol esik a nagyváros zajától, így semmi sem zavarhatja meg a fontos eseményt.

 

Workshop, brainstorming, céges rendezvények külső helyszínen

Ha mégis inkább egy külsős helyszínen tartanád rendezvényedet, akkor is megtapasztalhatod a Városliget Rendezvény fantasztikus lehetőségeit catering szolgáltatásunknak köszönhetően. Kollégáink teljes körű tanácsadással segítik megvalósulni a rendezvényt, legyen szó egy kisebb céges családi napról vagy egy több száz fős céges rendezvényről.

Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezünk céges rendezvények szervezésében, szakképzett kollégáink, minden esetben személyre szabott ajánlatot adnak az érdeklődőknek! Saját konyhánknak köszönhetően akár több ezer fő kiszolgálására is képesek vagyunk.

Tréningek, oktatások cégek számára – tökéletes külső helyszín Cateringgel a vállalati rendezvényhez Budapesten

Javasolt időpont: szeptember
Javasolt helyszíneink: Díszterem, Csatoló terem

 

Egyéb egy napos csapatépítő elfoglaltság cégek számára – céges rendezvények A-tól Z-ig a Városligetben

 

 

Javasolt időpont: bármikor (télen nyáron változatos lehetőségek!

Javasolt helyszíneink: Díszterem (beltéri egész évben), Csatoló terem (beltéri a nyári időszakban), Tó/Jég és sétány (kültéri)

 

Minden cég életében nagyon fontos jelentőséggel bírnak az olyan események, mint a tréningek, csapatépítők, évnyitó- vagy évzáró események. Ezek a rendezvények segítenek abban, hogy a cég munkatársai közelebb kerüljenek egymáshoz, jobb viszony alakuljon ki közöttük, ezáltal a további munkavégzés sokkal kellemesebben, gördülékenyebben és problémamentesen történhet.

Több kutatás is bizonyította, hogy a legtöbb ember számára az egyik legfontosabb szempont, amikor munkahelyet keres az, hogy megfelelőek legyenek a munkakörülmények, a kollégák segítőkészek és kedvesek legyenek. Ha tehát egy kicsit jobbá szeretnénk varázsolni a munkakörnyezetet, akkor remek programok lehetnek a különböző csapatépítő események.

 

Évnyitó vagy évzáró ünnepségek a Városligetben

A legtöbb cégnél már hagyománnyá vált, hogy az év befejeztével vagy éppen egy új év kezdetekor évértékelő vagy évindító rendezvény keretein belül ünnepelnek a cég munkatársai. A különböző évzáró események tökéletesen alkalmasak arra, hogy az egész éves kemény munka okozta fáradalmakat kipihenjék a munkatársak, és a cég vezetői értékeljék az éves teljesítményt.

 

Tréningek, oktatások megfelelő technikai háttérrel

A legtöbb céges rendezvényen szükség van megfelelő technikai háttérre, hiszen ilyenkor prezentációk is elhangzanak, ami könnyedén rosszul sikerülhet, ha nincsenek meg hozzá a megfelelő eszközök.

 

Egy napos csapatépítők cégek számára – Miért a Városliget a legjobb helyszín?

A belvárosban található Városliget minden résztvevő számára könnyen megközelíthető, ami rendkívül fontos, hiszen a kollégáknak senki sem akarna kellemetlenséget okozni a sok utazással. Ezen a csodálatos helyszínen lehetőség van néhány órás, de akár egész napos rendezvényekre is.

 

Ha a konferencián étkeztetésre is lesz, arra is van megoldás, hiszen a Városliget Café & Restaurant igazi gasztronómiai különlegességeket készít. Az étkezés lezárásaként pedig nem érdemes kihagyni a Liget Kávét sem, ami a boldog békeidők hangulatát idézi fel.

 

Céges party ajánlatunk – tapasztalataink, eddigi rendezvényeink

A Városliget Rendezvény csapata számos változatos rendezvényt a háta mögött tudva, komoly tapasztalattal rendelkezik a vállalati események megszervezésének területén is. Az évszakokhoz idomulva az ajánlott rendezvény-tematikáink is változnak.

A téli időszakban legnépszerűbb a korcsolyázással egybekötött vacsora, illetve a hüttés welcome party. Míg a nyári időszakban a szabadtéri helyszínek – a terasz illetve a tóparti sétány – nyújtanak remek környezetet a céges találkozóknak, partnerpartyknak. A tavon a nyári hónapokban lehetőség van vízi járművek bérlésére, mely csakúgy, mint a korcsolyázás pompás kiegészítője egy-egy kötetlen eseménynek.

 • Céges party csomagunkban 1.000 főig nyújtunk helyszínt és catering szolgáltatást megrendelőink számára. Azonban e fölötti létszámú események fogadására is felkészültünk.
 • Bor és pálinka kóstolókkal, illetve hazai kézműves szalámi és sajtválogatásokkal, édes meglepetésekkel fűszerezheti rendezvényeit, mely garantáltan nagy sikert arat mind az ügyfelek, mind a munkatársak körében.
 • Vendégei számára egyedi ajándékcsomagokkal is készülünk, melyeket az Ön és Partnerei igényeihez igazítva készítünk a vendégek számára. Ezek a kis csomagok pompás befejezései egy-egy nagyszerű alkalomnak.
 • Amennyiben szeretné céges rendezvényét a legjobb kezekben tudni, ne habozzon, keressen minket bátran. Rendezvényszervezőink örömmel állnak szolgálatukra.

 

Céges rendezvénytípusok, amelyekre már volt példa a Városliget Rendezvény életében:

 • Dolgozói rendezvény
 • Partnertalálkozó
 • Családi nap
 • Sajtótájékoztató
 • Termékbemutató
 • Promóció
 • Könnyű- vagy komolyzenei koncertek
 • Karácsonyi parti
 • Üzleti vacsora
 • Konferencia

 

Javasolt helyszínek céges rendezvények esetében: földszinti csatoló, mint kizárólagos belsőtér és a kültéri helyszínek, illetve csónakázó tó nem kizárólagos használata.

 

Kérje szakképzett kollégáink személyre szabott ajánlatát ide kattintva: Céges rendezvényhelyszín a Városligetben

 

Minőségi rendezvény külsős helyszínen is: Catering szolgáltatás céges rendezvényeknek is

Bár hisszük, hogy a Városliget és a TóPart Budapest komplexuma tökéletes helyszínül szolgálhat minden típusú rendezvénynek, az sem okoz problémát, ha külsős helyszínt igényel kedves ügyfelünk. Számos kitelepüléssel állunk kapcsolatban – így ebben az esetben is mindig eseményre – és természetesen cégre – szabott ajánlattal és kivitelezéssel valósítjuk meg rendezvényeinket.