Húsvéti program a Városligetben: gyerekek és felnőttek részére egyaránt tartogatunk meglepetést budapesti éttermünkben!

Közeleg a tavasz, és ezzel egyik legjelentősebb ünnepünk is, a húsvét. A Városligetben szeretnénk közösen ünnepelni ezt a csodálatos időszakot, amelyre Önt és családját is szeretettel várjuk! Programajánlónk kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes lehet, ismerje meg Ön is húsvéti programunkat!

A Városliget Café & Restaurant anno 1895 szeretettel meghívja Önt húsvét alkalmából egy finom ünnepi ebédre vagy vacsorára, húsvéti dekorációval és nyúlsimogatóval!A húsvéti ételeink elérhetőek: 2018. március 30. – április 2. (az étterem nyitvatartási idején belül)Kérjük, a nagy forgalomra való tekintettel foglaljon asztalt a kívánt időpontban! Ezt megteheti IDE kattintva.

 

Húsvéti program a Városligetben: Nyúlsimogatás – a kicsik örömére

A hagyományok szerint nem telhet el húsvét aranyos kisnyuszik nélkül. Ilyenkor sok család szerez be élő állatot – és sajnos a tapasztalat az, hogy ezek közül csak kevés nyuszi él hosszú boldog életet a családban: a legtöbben menhelyen végzik. A hozzánk kerülő nyuszik azonban húsvét után is boldog, teljes életet élhetnek: tavalyi vendégünk, Terence például azóta is Bikácson ugrál a fűben!

Ne vegyen élő állatot ajándékba, nálunk átélheti csemetéje a húsvéti meglepetést! Nyúlsimogatónk nyitvatartási időnkben vár minden kedves látogatót teraszunkon! Kérjük, a nyuszik ketrecében fokozottan ügyeljenek a tisztaságra és természetesen kis vendégeink egészségére!

 

Húsvéti menüajánlatunk: a felnőttek, ínyencek örömére

Természetesen chef-ünk is készült a húsvéti időszakra, mégpedig nem is akárhogyan! A felnőttek, gasztronómiában jártasak örömére húsvéti időszakban különleges menüt is kínálunk.

 

Kínálatunk húsvét alkalmából: Előétel -Főétel –Desszert vagy leves – főétel

Háromfogásos menü ára (Választható előétel, főétel, desszert vagy leves, főétel, desszert): 5990 Ft/fő.

A végösszeghez 12% szervizdíjat számolunk fel.

Előétel:

Csülökpástétom reszelt tormával, tavaszi zöldségekkel  – 1990 Ft

 

Leves:

Citromos bárányragu leves – 1890 Ft

 

Főétel:

Kelkáposztás házi nudli sült sonkával – 2990 Ft

Posírozott tőkehalfilé parajjal, jázmin rizzsel, mustármártással – 4990 Ft

Tavaszi töltött karalábé – 3290 Ft

 

Desszert:

Grízes tészta – 1390 Ft