Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest – akár már 50 főtől!

Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest? A Városligetnél nem talál jobbat! Bemutatjuk, hogy miért a Városliget a legjobb választás erre a célra – hiszen nálunk akár már 50 főtől megrendezheti esküvőjét!

 

 

Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest – Miért a Városliget a legjobb választás?

Valószínűleg minden Pár arra vágyik, hogy élete legszebb napja tökéletes legyen, ehhez pedig elengedhetetlen a tökéletes helyszín. A helyszínnel kapcsolatban átlalában mindenkinek magasak az elvárásai, hiszen ha rosszul döntünk a szervezés során, az az egész esküvő hangulatára rányomhatja a bélyeget.

A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában Ön is megtalálja majd a tökéletes esküvőhelyszínt! Kis létszámú esküvő esetén is tökéletes választás, hiszen több helyszín is rendelkezésre áll azok számára, akik szűk családi körben szeretnék megünnepelni a Nagy Nap örömeit – és nálunk akár már 50 főtől megtarthatja rendezvényét!

 

A tökéletes esküvői helyszín akár már 50 főtől: a Díszterem

A Műjégpálya patinás épületének legszebb terme, a Díszterem páratlan szépségével, szuper lehetőségeivel tökéletes esküvői helyszínként funkcionál, akár már a kisebb létszámú esküvők számára is. Klasszikus stílusa, jól kihasználható belső tere egyaránt tökéletes alapot kínál álmaid esküvőjének!

 

Kis létszámú esküvőhelyszín Budapesten, 50 főtől – Városliget Café & Restaurant

A Városliget Café & Restaurant egy igazán romantikus helyszín, az ablakokon kitekintve a Vajdahunyad vára mesés látványa tárul elénk. Az étterem több részre tagolt, ezért választható egy kisebb hely, de akár a teljes, tágas tér is a rendelkezésükre áll. Ha egy igazán családias, mégis varázslatos lagzit szeretne, a Városliget Café tökéletes helyszínt biztosít!

 

Kis létszámú esküvőhelyszín Budapest – Esküvőhelyszín az egyszerűség jegyében

Nem mindenki kedveli azonban a nagy fényűzést, számukra tökéletes választás a Csatoló terem. A terem közvetlen kapcsolattal rendelkezik a sétánnyal, így innen kilépve a  Városligeti tó partján találhatjuk magukat és élvezhetjük a csodálatos panorámát.