Nyári rendezvényhelyszínek Budapesten a Városligetben – szabadtéri rendezvényeknek

A nyár, a szikrázó napsütés páratlan színbe öltözteti a Városligetet, és természetesen a tavat. Nem csak a jó idő és a forróság időszaka ez, de a legtöbb rendezvény, esküvő is ekkor kerül megrendezésre! Egy igazán különleges, nyári helyszínt keres esküvőjének, bemutatójának vagy épp konferenciájának? A Városliget Rendezvény csapata áll rendelkezésére! Nézze meg kínálatunkat nyári, szabadtéri rendezvényhelyszínekre Budapesten, vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat!

 

 

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten, a Városligetben

Szeretné rendezvényét a nyári szikrázó napsütésben, a Városliget páratlan környezetében megtartani? Számos ajánlatunk van Ön számára!

Nézze végig kimondottan nyárra vonatkozó ajánlatainkat: teraszos megoldások, vízközeli rendezvényhelyszínek vagy éppen a tóra épített stég… Egy biztos: nálunk megtalálja a tökéletes rendezvényhelyszínt nyárra, hiszen a Városliget ezredéves fáinak árnyékában, a tó látványával együtt olyan mesebeli környezetet tudunk biztosítani, amelyet Budapesten talán sehol máshol nem talál meg.

 

Csónakázó tó a Városligetben – különleges szabadtéri rendezvényhelyszín Budapesten, nem mindennapi eseményeknek

 

 

A páratlan környezet, a Vajdahunyadvár és a Városligeti tó a hétköznapoknak is csodálatos hangulatot kölcsönöz – hát még ha ünnepi díszbe öltöztetjük?!

És miért ne tennénk? A Csónakázó tó a Városliget egyik ékköve, amely az Ön rendelkezésére is áll!

A romantikus hangulatú kis tó helyén valaha mocsár volt. 1808-ban csapolták le, ekkor alakították ki a mai tavat két kis szigettel. Medrét 1908-ban kibetonozták, hogy télen a víz nagyrészét leereszthessék. Nyáron csónakból, vízibicikliről lehet barátkozni az Állatkertből kilátogató sokféle madárral.

 

Sétány a Városligeti tó partján – szabadtéri rendezvényhelyszín páratlan panorámával Budapesten

 

 

A Csatoló terem és a tó közötti sétány lounge garnitúrákkal vagy koktélasztalokkal, zöld növényzettel csodálatos önálló vagy kiegészítő kültéri helyszíne bármilyen kreatív rendezvénynek.

A tó csodálatos hangulata a nyáresték romantikájának egyik fénypontja lehet! Kiemelten ajánljuk ezt a helyszínt romantikus jellegű eseménye

Tóterasz – teraszos, szabadtéri rendezvényhelyszín Budapesten, a Városligeti tó partján

Az 1896-os Millenniumi Kiállításra épült Vajdahunyadvár látványa sehonnan nem olyan szép, mint télen a jégről, nyáron meg egy csónakból. És az sem csalódik, aki partra száll egy hűsítő italra vagy egy könnyű nyárias ebédre vagy vacsorára.

A Tóterasz egyszerű, de ízlésesen berendezett hangulatával, egyedülálló történelmi környezetben várja vendégeit. Kiváló helyszíne lehet különböző romantikus eseményeknek, baráti összejöveteleknek, üzleti találkozóknak. Szívesen látjuk a belvárosban kirándulókat, kerékpározókat és persze a házi kedvenceket is.”

 

Stég a Városligeti tavon – romantikus szabadtéri rendezvényhelyszín Budapest legszebb taván

 

 

Ha már tó, legyen stég!

Csapatunk a Városliget Rendezvénynél örömmel fogadja az egyedi ötleteket, kívánságokat is a rendezvényhelyszínek kiválasztásánál, és lebonyolításánál egyaránt. A Városligeti tó páratlan látványt nyújt karöltve a Vajdahunyadvárral és a környező parkosított területtel, és miért ne tartaná rendezvényét egy saját stégen?

Főként esküvőkre ajánljuk a tóra épített stéget, amely kiváló helyszínt biztosít a szertartásnak! A romantikus hangulat, a gyönyörű fotók elkészülte itt garantált!