Terembérlés Budapest – Ismerje meg csodálatos bérelhető termeinket!

Terembérlés Budapest? A Tópart Budapest komplexumában mindenki megtalálja a rendezvényének megfelelő termet, a kiválasztásban pedig a Városliget Rendezvény munkatársai is segítségére lesznek!

 

 

Terembérlés Budapest – Ismerje meg a Tópart Budapest komplexumának csodálatos helyszíneit!

 

Tökéletes rendezvényhelyszínt keres a fővárosban? A Tópart Budapest bérelhető termei a legjobb választás, ha rendezvényhelyszínről van szó! Ennek köszönhetően egymástól teljesen eltérő rendezvényeknek adott már otthont, így legyen szó csupán néhány fős családi eseményről vagy akár egy több száz fős rendezvényről, minden helyzetre találunk megoldást! A következőkben bemutatjuk különleges helyszíneinket, hogy könnyebb legyen a döntés!

 

 

Terembérlés Budapest – Csodálatos panoráma, igazi családias hangulat: A Törley terem

A Törley terem a Városliget Café & Restaurant különterme, ami kifejezetten jó választás születésnapi vacsorahelyszínnek, sajtótájékoztatók helyszínének, kisebb esküvőhelyszínnek vagy bármilyen kisebb létszámú rendezvénynek. A teremben egyszerre 20-25 fő tud helyet foglalni, állófogadás esetén azonban 40 fő számára is alkalmas ez a terem. Ez a csodálatos helyszín garantáltan mindenkit lenyűgöz, hiszen egyedülálló stílusával, a gyönyörű panorámájával igazi romantikus hangulatot kölcsönöz a rendezvényeknek.

 

 

Terembérlés Budapest – Elegáns rendezvényhelyszín: a Díszterem

Az elegancia sokak számára fontos a rendezvények esetében. A Díszterem kiváló helyszín lehet elegáns esküvőknek, gálavacsoráknak, céges rendezvényeknek, sajtótájékoztatóknak, évzáróknak. Ez az a helyszín, ami garantáltan le fogja nyűgözni a családtagokat vagy akár az üzleti partnereket is. Ebből a teremből is csodálatos panoráma nyílik a Vajdahunyad várára és a tóra, ami igazán különleges hangulatot kölcsönöz a rendezvények számára. Elrendezési lehetőségei számtalan rendezvénytípushoz nyújt tökéletes helyszínt. A nagy befogadóképességű terem egyszerre akár 150 fő is helyet tud foglalni, de az Aulával együtt 250 fős állófogadások is megvalósíthatóak.

 

 

Terembérlés Budapest – A modern stílus kedvelőinek: a Csatoló terem

Kedveli a modern stílusú rendezvényeket? Akkor a Csatoló terem a legjobb választás rendezvénye helyszínének! Minimál stílusával, futurisztikus hangulatú, kuriózumnak számító világító falaival egyedi stílusú rendezvényeknek adhat otthont. A Csatoló teremben akár 140 fős, ültetéses fogadásra is lehetőség van, így akár egy nagyobb esküvő, akár egy termékbemutató is tökéletesen megvalósítható falai között, de lánybúcsúk és legénybúcsúk helyszínének is megfelelő lehet.